Caz umanitar: Implant de cristalin pentru micuța Nicole – Anamaria. Ajutӑ și TU!

In Campanii

Are doar trei ani şi poartă povara unor afecţiuni grave. Nicole – Anamaria ar putea trăi în întuneric, dacă părinţii ei nu vor strânge banii necesari unei intervenţii complexe. Nicole – Anamaria Adam-Bezsnei suferă grave probleme de sănătate. Ȋn 2009, a fost diagnosticată cu subluxaţie bilaterală a cristali­nului şi Sindrom Marfan. Destinul fetiţei a fost crud, aceasta moştenindu-şi tatăl care, de asemenea, a suferit de subluxaţie de cristalin cu insuficienţă aortică operată. Subluxaţia cristalinului poate fi explicată printr-o deplasare a cristalinului din poziţia normală. Sindromul Marfan este o boală genetică ce afectează ţesutul conjuctiv, caracterizându-se prin dilatarea principalei artere care transportă sângele de la inimă, în restul cor­pului. În anumite situaţii, această afecţiune poate duce la deces, în cazul în care nu este depistată la timp.
Nicole-Anamaria are nevoie de implant de cristalin la ambii ochi, o intervenţie care nu este doar costisitoare, ci implică şi anumite riscuri, datorate de vârsta micuţei paciente. Din acest motiv, medicii din România nu îşi asumă intervenţia. Ȋnsӑ o intervenţie în străinătate poate însă salva vederea micuţei.

„Aceste afecţiuni sunt transmise ereditar. Eu am suferit de subluxaţie de cristalin cu insuficienţă aortică. Fetiţa noastră are nevoie de un implant de cristalin pentru a putea vedea.  Această intervenţie nu se face în România. Am fost la mai multe clinici şi ni s-a spus că e prea mică pentru o intervenţie atât de complexă. Dacă mai aşteptăm însă, Anamaria ar putea să îşi piardă vederea.  Am fost la un consult la o clinică din Frankfurt, Germania, unde am fost asiguraţi că are şanse să se facă bine, dacă va fi supusă acestei intervenţii. Avem nevoie de 15.000 de euro pentru a putea acoperi toate costurile medicale, dar nu dispunem de această sumă.  Am face orice ca să o putem vedea sănătoasă“, spune Petru-Stelian Adam-Bezsnei, tatăl fetiţei.

Nicole – Anamaria mai are o soră mai mică, Arienne, din fericire perfect sănătoasă. Părinţii celor două fetiţe nu se descurcă uşor şi nu dispun de banii care ar putea reda sănătatea fiicei lor. Tatăl este funcţionar şi a rămas cu un salariu  sub 600 de lei, după reducerile salariale din sectorul bugetar. Mama primeşte o indemnizaţie de creştere a copilului, pentru cea de-a doua fiică. Părinţii micuţei fac mari eforturi pentru a strânge banii necesari operaţiei.
Nicole-Anamaria a împlinit de curând trei ani, însă nu se poate bucura de copilărie, aşa cum o face un copil normal. Pentru a vedea lumea are nevoie de ajutor. Persoanele binevoitoare o pot ajuta pe Nicole-Anamaria să se bucure de viaţă.

Se  pot face donaţii în contul deschis la Rai­ffeisen Bank:

RO 25 RZBR 0000 0600 0624 6840 – în lei;

RO70 RZBR 0000 0600 1446 8429 – în euro, cont al cărui titular este Petru – Stelian Adam-Bezsnei. Părinţii fetiţei pot fi contactaţi la numărul de telefon: 0730.018.078.

Adresa: Arad, Str. Voinicilor Fn, Bl. 3AB, Sc.A, Ap. 2

Telefon Tatӑ: 0730.018.078, E-mail: stelianpetru@yahoo.com

Telefon Mamӑ: 0731.874.847, E-MAIL: bbenyci@yahoo.com

You may also read!

Un ajutor pentru Evanghelia Luca – familia Taciuc

Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni, Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce

Read More...

Îndrăzneala şi puterea credinţei

Ionatan a zis tânărului care-i purta armele: „Hai să trecem la straja acestor necircumciși; poate că Domnul va lucra

Read More...

O dovadă a vieţii eterne dincolo de moarte

Stând singur undeva, îţi poţi imagina lucruri foarte diverse: că eşti preşedintele S.U.A, că eşti secretarul O.N.U, că eşti

Read More...

4 commentsOn Caz umanitar: Implant de cristalin pentru micuța Nicole – Anamaria. Ajutӑ și TU!

  • Vreau codul IBAN, va rog, altfel nu putem sa trimitem din strinatate.

  • Am vrut codul SWIFT, CER SCUZE PT PRIMUL MESAJ.

  • Daca doriti codul SWIFT trimite-ti un mail la tatal fetitei: stelianpetru@yahoo.com sau sunati la nr de telefon: +40 730 018 078

  • Este in Cluj un medic foarte bun i-a facut si surorii mele implant de cristalin daca va intereseaza il cheama Nicula Dorin Tel: 0264.44.88.22…si inca ceva ar fi bine sa va documentati ce este cu adevarat sindromul marfan….sora mea are dar numai de pe la varsta de 15ani a inceput sa se agraveze foarte rau….probleme mari cu plamanii,inima,ochii,coloana si dureri mari de cap,trebuie tinut sub control medical neaparat…mai ales ca majoritatea care au acest sindrom au probleme foarte mari cu coloana….cititi pe internet si va documentati…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro