Recenzii Carte

“Iubește-L pe Dumnezeu din toată inima!” de Rodica Filip

Cea mai nouă apariţie la Editura Apollo!

Iubește-L pe Dumnezeu din toată inima!” este o carte de studiu destinată tuturor femeilor, scrisă cu scopul de a sprijini, încuraja și motiva la o relație autentică și permanentă cu Creatorul.

A-L iubi pe Dumnezeu, din toată inima, înseamnă mai mult decât a respecta anumite reguli de viață.  Abandonarea completă în mâinile Lui și acceptarea necondiționată a planului pentru care ai fost creată implică o cunoaștere profundă a Mântuitorului și constituie dovada adevăratei iubiri.

Pentru că noi, femeile, străbatem adesea pustiul, împovărate de griji și neputință, obosite, jefuite de valorile cele mai prețioase pe care le purtăm în niște vase de lut, este nevoie ca uneori, cineva, cumva, să ne amintească un singur lucru: că dragostea necondiționată a lui Dumnezeu n-a secat, de aceea a-L iubi pe El, din toată inima, este suficient!

Cartea costă 18 RON și se poate comanda la office@abcr.ro şi la telefon 0356 416007 sau 0728 120274.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button