Articole

Ocrotit de Biblie

“Cel ce stӑ sub ocrotirea celui preaȋnalt  și se odihnește la umbra celui Atotputernic, zice despre Domnul: <<El este locul meu de scӑpare și cetӑțuia mea, Dumnezeul meu ȋn care mӑ ȋncred!>>” Psalmul 91:1-2

La ȋnceputul secolului al XIX-lea, pe când Germania suspina sub dominația francezilor, un tânӑr a vrut sӑ treacӑ din Schleswing, care pe atunci aparținea Danemarcei, ȋn alt oraș. Ajuns la granițӑ, a fost bӑnuit cӑ face spionaj și astfel a fost condamnat la moarte. Generalul francez, dorind sӑ-l mai vadӑ pe condamnat ȋnainte de execuție, l-a chemat ȋn cabinetul sӑu și a dat ordin sӑ i se percheziționeze bagajele. Tânӑrul negustor, pentru a ușura cercetarea, a predat o listӑ cu toate obiectele din bagaje, ȋn capul cӑreia se gӑsea Biblia. “Dumneata ai o Biblie?” a ȋntrebat generalul. “Da”, a fost rӑspunsul negustorului. “Aratӑ-mi-o!” Negustorul, fӑrӑ sӑ stea pe gânduri a deschis geamantanul și a predat generalului Biblia. “Ești liber”, i-a zis generalul, “un spion nu poartӑ Biblie la el.”

Sperӑm cӑ tânӑrul negustor nu a purtat Biblia cu el ca un talisman, ci a cercetat-o mereu. Credința ȋn Dumnezeu – Autorul Bibliei – ne scapӑ de ȋncercӑri și nu purtarea unor obiecte sau cӑrți. De aceea, cititorule, pune-ți ȋncrederea ȋn Dumnezeu: El este locul tӑu de scӑpare!

Sӑmânța Bunӑ

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button