Stiri

Semnează petiția pentru eliberarea pastorului iranian Youcef Nadarkhani!

Mass-media, oficiali guvernamentali şi lideri ai drepturilor omului din Germania, Brazilia, Marea Britanie şi alte naţiuni de pe glob s-au alăturat apelului făcut de Centrul American pentru Lege şi Justiţie pentru a salva viaţa pastorului Youcef Nadarkhani. Camera Reprezentanţilor din SUA este aşteptată să voteze în privinţa soluţionării lui Youcef săptămâna aceasta.

Raporturile confirmă în continuare că statul Iran a ordonat execuţia pastorului Youcef. Ce poți face tu?

Te invităm să semnezi petiţia care cere eliberarea imediată a pastorului Youcef! Este absolut esenţial să continuăm să ţinem povestea pastorului Youcef în media internaţională cu scopul de a face presiuni asupra Iranului şi a-i salva viaţa. Dacă eşti unul dintre cei 155,000 de oameni care deja au semnat, îţi mulţumim.

Pentru a semna petiţia accesează link-ul următor http://aclj.org/iran/save-christian-pastor-nadarkhani-iranian-death-sentence

Dați mai departe acest link pe rețelele de socializare, pe site-urile voastre pentru a semna cât mai mulți!

Această presiune internaţională a ajutat la întârzierea execuţiei sale după ce sentinţa a fost admisă. A existat presiunea internaţională care a forţat Curtea iraniană să trimită cazul lui Youcef  liderului suprem iranian, Ayatollah Khamenei.

Numărul susținătorilor pentru pastorul Youcef a crescut în mod simţitor în ultima săptămână, dar trebuie să creştem această presiune asupra Iranului până nu va fi prea târziu. Ia și tu măsuri!

Îţi mulţumim că iei poziţie împreună cu ACLJ pentru acest pastor persecutat, ca el să rămână puternic în credinţa sa.

Jay Sekulow,
Avocat-şef ACLJ

P.S. Execuţia pastorului Youcef este iminentă.

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Articole Aleatorii

3 Comentarii

  1. Ce nenorocire! Dar totusi, vorba aceea: “cate bordeie, atatea obiceie”. Aceasta persoana a fost condamnata in Iran, si s-a aplicat legea iraniana. Este catatean iranian. Nu ar trebui sa ne bagam noi peste ei. Noua nu ne-ar place daca Iranul ar veni peste noi sa-si impuna legea. La fel nici noi nu trebuie sa ne bagam peste ei sa le impunem legile noastre. Stiu ca povestea e trista, dar totusi, trebuie respectate limitele : fiecare tara se ghideaza dupa propriile legi.

  2. sa ne rugam frati crestini pentru fratele nostru in Domnul, ca Dumnezeu sa-si rinduiasca planul sau in viata acestui copil al Domnului, doar la EL gasim rezolvare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro

Close
Close