Editoriale

Valentine’s Day şi codul portocaliu

Ce i-ai putea oferi iubitei de ziua îndrăgostiţilor? O lopată din plastic pentru zăpadă, preţ fix în magazinele de specialitate 16 lei. Ghioceii sunt la cinci metri sub zăpadă, dar de ce n-am avea şi ghiocei de plastic dacă de Crăciun avem brazi din termopan verde? Românii au şi alte iubiri… Prefectul de Buzău spunea că primele drumuri deszăpezite din judeţ au fost cele ce duceau spre cârciumă. S-a făcut deszăpezirea cu pasul fără să fie nevoie de utilaje de specialitate. O parte dintre românii plecaţi într-o lume teoretic mai bună au plecat în timp ce se întorceau de la cârciumă, confundând zăpada cu puful călduros al plapumei conjugale.

Mă tem că după ce i-am afurisit pe olandezi că s-au pus împotriva dispariţiei leului ca monedă de schimb, tot de la ei o să cumpărăm flori, pentru că nu-i aşa, cât de stupid poţi fi să serbezi Valentine’s Day în mijlocul iernii uitând că cei ce-au inventat sărbătoarea asta domiciliază în Miami? Vă daţi seama ce se întâmpla de era sărbătoarea fixată pe 25 mai? Toate parcurile devastate, toate câmpurile şi poienile cercetate, iar angrosiştii mureau pe capete.

E bine că ne putem îndrăgosti o zi pe an, şi mai ales iarna. Binecuvântaţi fie cei cu capul în nori. În norii de zăpadă păstrând pe faţă surâsul celor de la Anonymous în luptă cu ACTA…

Vladimir Pustan

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

2 Comments

    1. Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe fr. V. Pustan si pe toti care accepta voia Lui Dumnezeu si se feresc de tot ce-i rau!!! Fr. V. Pustan este cu adevarat un om al Lui Dumnezeu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button