Reverend Suliasi Kurulo: Rugăciune pentru Insulele Fiji!

In Rugaciune

Într-o cerere personală de rugăciune, reverendul Suliasi Kurulo a îndemnat creştinii să se roage pentru Insulele Fiji. El a precizat că după 4 zile consecutive de ploaie torenţială în Insulele Fiji, majoritatea oraşelor şi satelor au fost inundate. Multe sate şi case sunt  15 metri sub apă, iar drumurile s-au transformat într-o mare de moloz.
Reverendul Suliasi Kurulo a mai scris că oamenii sunt atenţionaţi să se pregătească pentru ce este mai rău  dacă un ciclon va  lovi naţiunea în urma ploilor şi inundaţiilor. Ziarele locale au raportat că inundaţiile sunt mai grave decât cele din 2009, din cauza perioadei şi perturbării serviciilor, caselor, afacerii şi drumurilor.

“Agricultorii au pierdut, după cum culturile au fost distruse în totalitate. În cadrul Diviziei de Nord din Fiji a existat pană de curent electric şi părţi de apă, iar oamenii noştri încă pătrund în zonele afectate.  Majoritatea clădirilor de biserici sunt folosite de către Guvern ca fiind centre de evacuare, iar noi cooperăm cu Organizaţia de Asistenţă, ceea ce nu este mult  în Fiji, faţă de sinistraţi”, a descris situaţia reverendul Suliasi Kurulo.

Potrivit National News, un lider al Organizaţiei de Asistenţă a afirmat că ei nu au capacitatea necesară pentru a distribui hrană, lucru care este o nevoie urgentă în momentul de faţă.

Ministrul a spus că Global Compassion a răspuns deja rapid  prin mobilizarea tuturor muncitorilor din întreaga naţiune pentru a furniza un program de hrănire şi distribuire a pachetelor cu hrană sinistraţilor, însă au nevoie de rugăciuni.

“Vă cerem să vă rugaţi pentru harul lui Dumnezeu şi tăria cu care servim naţiunea noastră, împreună cu inima compasiunii în timpul nostru de nevoie”, a îndemnat reverendul Suliasi Kurulo.

epiesa.ro

You may also read!

Pakistan: Părinții îndoliați acceptă compensația dar suspectul este eliberat

Familia unui băiat creștin care a fost bătut până la moarte în a doua zi de liceu, a acceptat

Read More...

25 de ani de istorie pentru ghidul „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană”

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la prima apariţie a ghidului de rugăciune, acesta fiind gândit ca

Read More...

Germania – Ofițer de educație: Credința creștină face copiii încrezători în sine

Când copiii cresc cu povești biblice precum "David și Goliat", în care cei mai slabi au șansa, chiar și

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro