ConferinteStiri

Colocviu şi prânz pentru familii

Sâmbӑtӑ, 11 februarie 2012, ȋncepând cu orele 13.00, ai o ocazie bunӑ sӑ-ți inviți soția/soțul la restaurant, mai exact la Restaurantul BAVARIA din Ploiești, B-dul Republicii nr.194. Ȋmpreunӑ cu alte familii care și-au rezervat aceasta zi ȋn agenda lor pentru a participa la acest eveniment, ai șansa sӑ participi la un COLOCVIU ȘI PRÂNZ PENTRU FAMILII.
Invitatul special al acestui moment este Pastor Dr.Viorel Iuga, cunoscut conferențiar și apreciat autor de carte consacratӑ familiei.
Ȋntr-un cadru de relaxare, bunӑ dispoziție și socializare binevenit pentru orice participant, poți afla câteva soluții pentru consolidarea relațiilor de familie, iar printr-o participare interactivӑ ȋți poti expune propriile convingeri, ȋntrebӑri sau sugestii privind relațiile și formele de comunicare ȋn context familial.

Pentru rezervare și alte detalii suplimentare poți suna la tel. 0734 333 260 sau 0734 333 250. Tot la aceste numere de telefon poți solicita câteva invitații pentru prietenii sau cunoscuții tӑi familiști din Ploiesti, astfel ȋncât și acestia sӑ beneficieze ȋmpreunӑ cu tine de acest eveniment familial. Sunӑ așadar cu toată ȋncrederea și fӑ o bucurie și altora, facilitându-le participarea la aceasta ȋntâlnire consacratӑ familiștilor!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button