Există speranţă pentru clujeni!

In Evenimente, Stiri

În perioada 12-19 noiembrie 2011 se va desfăşura la Cluj-Napoca campania „Şi Totuși Există Speranţă”, organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, Conferința Transilvania Nord, în colaborare cu ADRA România, Asociaţia studenţească AMICUS, Liceul Adventist “Maranatha”, Editura „Viaţă şi Sănătate” şi Institutul de Studii Biblice prin Corespondenţă Sola Scriptura.

Campania „Există Speranţă” îşi propune să răspundă unor nevoi reale şi actuale prin oferta de consiliere gratuită pentru adolescenți, tineri și cupluri, prin sprijinirea cu 50 pachete de alimente pentru persoane în nevoie,  prin învățarea de lecții practice despre cum să-ți ajungă banii în fiecare lună și prin asigurarea unei porții zilnice de speranță, celor care trec prin această perioadă dificilă de criză în cadrul conferințelor “Şi Totuși Există Speranță”.

O echipă tânără de psihologi – doctori ai sufletelor vor oferi de luni până joi, 14-17 noiembrie, consiliere gratuită pentru adolescenţi, consiliere premaritală şi postmaritală pentru cuplurile aflate în pragul divorțului, şi consiliere educaţională pentru părinţi şi copii. Programări se pot face la numerele de telefon:  0264 430039 sau 0748655372.

Reprezentanții ADRA România vor împărți joi, 17 noiembrie 2011,  70 pachete  de alimente la persoane nevoiașe din Cluj-Napoca,  și tot joi, de la ora 16.00, în sala de Conferințe din strada Republicii nr. 101 va avea loc  seminarul Cum să-ţi ajungă banii”, susţinut de Lorand Soares Szasz, director Coaching for you.

Dacă locuiești în orașul Cluj-Napoca și dorești să beneficiezi de unul din cele 70 pachete de alimente oferite gratuit, te poți înscrie la numărul de telefon  0748.655.372.      

Evenimentul de maxim interes al campaniei „Şi Totuși Există Speranţă” îl reprezintă seria de conferinţe susţinută de Armando Miranda, vicepreşedintele general al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Armando Miranda deţine un master în religie obţinut la Andrews University şi are peste 20 de ani de experienţă ca pastor, evanghelist şi director de departament. Conferinţele vor avea loc în perioada 12-19 noiembrie, zilnic de la ora 18.00, în sala Auditorium Maximum, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3-5, după cum urmează:

12 noiembrie, sâmbătă: Cine eşti tu?

13 noiembrie, duminică: Nu-ţi fie teamă!

14 noiembrie, luni: Antidotul anxietăţii

15 noiembrie, marţi: Puterea rugăciunii

16 noiembrie, miercuri: Cine este Isus?

17 noiembrie, joi: Primeşte Cuvântul!

18 noiembrie, vineri: Cum să faci faţă provocărilor?

19 noiembrie, sâmbătă: Secretul unei vieţi fericite

Evenimentul se va transmite live pe site-ul www.existasperanta.ro

epiesa.ro

You may also read!

La Auschwitz, mii de oameni se alătură Marșului celor vii pentru a-i onora pe cei morți

Oswiecim, Polonia, - Acum șaptezeci și trei de ani în urmă, Irving Roth, 88 de ani,  a fost eliberat

Read More...

Cornel şi Rachel Mich – buletin de misiune

Misionari în Dăneasa, Olt Familie : Mich Cornel si Rachel Suntem familia Mich și suntem misionari în Dăneasa. Ne-am căsătorit în 25

Read More...

Misiune pe termen lung în grupul etnic Patep – familia Dumitriu

Dragii noștri frați, La sfârșitul lui decembrie 2017 am luat hotărârea de a ne concentra eforturile pentru următorii 3 ani

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro