EvenimenteStiri

Există speranţă pentru clujeni!

În perioada 12-19 noiembrie 2011 se va desfăşura la Cluj-Napoca campania „Şi Totuși Există Speranţă”, organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, Conferința Transilvania Nord, în colaborare cu ADRA România, Asociaţia studenţească AMICUS, Liceul Adventist „Maranatha”, Editura „Viaţă şi Sănătate” şi Institutul de Studii Biblice prin Corespondenţă Sola Scriptura.

Campania „Există Speranţă” îşi propune să răspundă unor nevoi reale şi actuale prin oferta de consiliere gratuită pentru adolescenți, tineri și cupluri, prin sprijinirea cu 50 pachete de alimente pentru persoane în nevoie,  prin învățarea de lecții practice despre cum să-ți ajungă banii în fiecare lună și prin asigurarea unei porții zilnice de speranță, celor care trec prin această perioadă dificilă de criză în cadrul conferințelor “Şi Totuși Există Speranță”.

O echipă tânără de psihologi – doctori ai sufletelor vor oferi de luni până joi, 14-17 noiembrie, consiliere gratuită pentru adolescenţi, consiliere premaritală şi postmaritală pentru cuplurile aflate în pragul divorțului, şi consiliere educaţională pentru părinţi şi copii. Programări se pot face la numerele de telefon:  0264 430039 sau 0748655372.

Reprezentanții ADRA România vor împărți joi, 17 noiembrie 2011,  70 pachete  de alimente la persoane nevoiașe din Cluj-Napoca,  și tot joi, de la ora 16.00, în sala de Conferințe din strada Republicii nr. 101 va avea loc  seminarul Cum să-ţi ajungă banii”, susţinut de Lorand Soares Szasz, director Coaching for you.

Dacă locuiești în orașul Cluj-Napoca și dorești să beneficiezi de unul din cele 70 pachete de alimente oferite gratuit, te poți înscrie la numărul de telefon  0748.655.372.      

Evenimentul de maxim interes al campaniei „Şi Totuși Există Speranţă” îl reprezintă seria de conferinţe susţinută de Armando Miranda, vicepreşedintele general al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Armando Miranda deţine un master în religie obţinut la Andrews University şi are peste 20 de ani de experienţă ca pastor, evanghelist şi director de departament. Conferinţele vor avea loc în perioada 12-19 noiembrie, zilnic de la ora 18.00, în sala Auditorium Maximum, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3-5, după cum urmează:

12 noiembrie, sâmbătă: Cine eşti tu?

13 noiembrie, duminică: Nu-ţi fie teamă!

14 noiembrie, luni: Antidotul anxietăţii

15 noiembrie, marţi: Puterea rugăciunii

16 noiembrie, miercuri: Cine este Isus?

17 noiembrie, joi: Primeşte Cuvântul!

18 noiembrie, vineri: Cum să faci faţă provocărilor?

19 noiembrie, sâmbătă: Secretul unei vieţi fericite

Evenimentul se va transmite live pe site-ul www.existasperanta.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button