Campania Dorcas: “Toamna se numără… rechizitele!”

In Campanii, Stiri

Asociaţia Dorcas Aid România priveşte acest nou început de an şcolar ca pe o oportunitate de a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor proveniţi din familii defavorizate.
În acest scop iniţiază   campania “Toamna se numără rechizitele” care se desfăşoară în perioada 3 Sept – 19 Sept 2011.
Scopul acestei campanii este să ajutăm cât mai mulţi copii nevoiasi, oferindu-le rechizite: pixuri, creioane, radiere, penare, stilouri, caiete, etc.

Un obiectiv important este să conştientizăm comunităţile din care fac parte aceşti copii cu resurse limitate de existenţa lor . De aceea, invităm să participe în campania noastră şcoli, biserici, firme care vor trebui  în prima fază  să  colecteze rechizite din donaţii oferite de membrii fiecărei comunităţi.

A doua etapă constă în distribuirea rechizitelor strânse către copiii nevoiaşi din comunitatea ( şcoala, biserica) participantă.
Dorcas Aid Romania îşi asumă responsabilitatea pentru partea de marketing şi promovare, oferind totodată suport pe durata desfăşurării campaniei.
Ne dorim mult ca noul an şcolar să fie un motiv de bucurie şi pentru elevii nevoiaşi, de aceea Dorcas Aid România vă invită cu drag să participaţi la această campanie!

Pentru mai multe detalii contactaţi-ne la numărul de telefon: 0264416336 sau la adresa: office@romania.dorcas.org

Sursa: Clujul Evanghelic

You may also read!

Agenda ABC 2018

Avem bucuria de a vă anunța că este disponibilă Agenda ABC 2018! Tema acestui an este „comUNITATE”, iar citatele și

Read More...

Liderii creștini l-au avertizat pe Trump cu privire la recunoașterea Ierusalimului ca și capitală a Israelului

Conducătorii creștini din interiorul și din exteriorul Ierusalimului au fost printre cei care l-au avertizat pe președintele Donald Trump

Read More...

Ajuta cu alimente de Sarbatori 60 de batrani ai strazii

Intreaga activitate se defasoara cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor, atat in bani dar mai ales cu alimente. Nu este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro