CampaniiStiri

Campania Dorcas: “Toamna se numără… rechizitele!”

Asociaţia Dorcas Aid România priveşte acest nou început de an şcolar ca pe o oportunitate de a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor proveniţi din familii defavorizate.
În acest scop iniţiază   campania “Toamna se numără rechizitele” care se desfăşoară în perioada 3 Sept – 19 Sept 2011.
Scopul acestei campanii este să ajutăm cât mai mulţi copii nevoiasi, oferindu-le rechizite: pixuri, creioane, radiere, penare, stilouri, caiete, etc.

Un obiectiv important este să conştientizăm comunităţile din care fac parte aceşti copii cu resurse limitate de existenţa lor . De aceea, invităm să participe în campania noastră şcoli, biserici, firme care vor trebui  în prima fază  să  colecteze rechizite din donaţii oferite de membrii fiecărei comunităţi.

A doua etapă constă în distribuirea rechizitelor strânse către copiii nevoiaşi din comunitatea ( şcoala, biserica) participantă.
Dorcas Aid Romania îşi asumă responsabilitatea pentru partea de marketing şi promovare, oferind totodată suport pe durata desfăşurării campaniei.
Ne dorim mult ca noul an şcolar să fie un motiv de bucurie şi pentru elevii nevoiaşi, de aceea Dorcas Aid România vă invită cu drag să participaţi la această campanie!

Pentru mai multe detalii contactaţi-ne la numărul de telefon: 0264416336 sau la adresa: [email protected]

Sursa: Clujul Evanghelic

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button