Promotii

Primeşti gratuit cartea “De ce îngăduie Dumnezeu dezastrele naturale?”

În perioada 8-22 iunie primeşti GRATUIT cartea „De ce îngăduie Dumnezeu dezastrele naturale?” de David Pawson, în momentul în care achiziţionezi cartea „Cântări de laudă şi duhovniceşti”.  Ne găseşti la numărul de telefon 0359 425 990 sau online pe www.sbro.ro. Cântarea alungă întristarea!
Despre Carte: “Această lucrare pune la dispoziţia fraţilor şi surorilor din bisericile creştine neoprotestante, membre ale Alianţei Evanghelice, partiturile cântărilor comune vechi şi noi, pentru a fi folosite atât în cadrul adunărilor, cât si în familii. Culegerea melodiilor şi întocmirea prezentei cărţi urmează calea deschisă de părinţii noştri, care au lucrat la alegerea şi notarea cântărilor pentru a le oferi altora ca o forma a părtăşiei frăţeşti. Astfel, cartea este rezultatul unui efort colectiv al unor oameni care au dorit să împărtăşească aceste melodii cu toţi fraţii şi surorile vorbitori de limba română, oriunde s-ar afla.”
Pentru a comanda cartea „Cântări de laudă şi duhovniceşti„, şi pentru a beneficia de ofertă, Click Aici

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button