Arhiva Cezarilor vorbeşte

In Teme Istorice

Arhiva Cezarilor vorbeşte – Câteva documente despre ultimele evenimente din viaţa lui Hristos culese din analele istoriei.

Afara de codexul Evangheliilor si al epistolelor Apostolilor, care ne raporteaza despre viata Marelui Nostru Mantuitor Isus Hrisotos,  se mai gasesc in analele istorice antice unele documente foarte marete, despre felul cum a fost privit Isus Hristos de catre cei care stapaneau popoarele pe vremea Lui. Documentele pe care le publicam in aceasta carte lumineaza si mai stralucitor celce ne raporteaza Evangheliile despre viata si osandirea la moarte a lui Isus Hristos, cum si evenimentele din natura, care au avut legatura cu aceasta, si cu mortea si invierea Lui: evenimente pe care multi pretinsi invatati, din zilele noastre, le tagaduiesc.

Din aceste documente se poate vedea, de asemenea, si lacunele justitiei Romane de pe vremuri, care, din interese politice, meschine, au osandit la moarte pe Cel Nevinovat si a eliberat, in acelasi timp, pe Baraba, unul din criminalii cei mai ordinari. Greseala si nedreptatea fatala a judecatorilor, care au osandit pe Hristos la moarte, constituie un avertisment infricosat pentru judecatorii timpurilor noastre, – care se pretind a fi urmasii Celui Osandit pe nedrept, – de a nu repeta aceeasi nedreptate, dand sentinte nedrepte impotriva celor ce n-au alta vina, decat sustinerea principiilor, pe care le-a poruncit Hristos. Vina Evreilor de atunci, stapaniti de o ura de moarte fanatica impotriva lui Hristos, constituie de asemenea, un avertisment zguduitor pentru confesiunile religioase si pentru toti oamenii.

You may also read!

Cine este Dumnezeul tău?

Trupurile noastre au nevoie de odihnă zilnică. Am fost creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și la fel,

Read More...

„Sufăr de o formă rară de cancer osos”, povestea lui Stoica Alexandru

Nume si prenume: Stoica Alexandru Varsta: 4 Localitatea: Lupeni Diagnostic: Sarcom Ewing sacrat stadiul 4 Suma necesara: 7000 Euro

Read More...

„Descoperă-ţi chemarea ta ca şi lider în domeniul profeional” (30 iunie – 02 iulie, Cluj, România)

Ești un tânăr profesionist cu vârsta între 22 și 35 de ani și lucrezi într-un mediu profesional? Atunci acest

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro