ExterneStiri

Doctor învinuit de „hărțuire” pentru că a vorbit despre Dumnezeu unui pacient

Medicul de familie, Dr. Richard Scott, din Marea Britanie, poate să își piardă slujba, după ce a fost mustrat de Consiliul Medical General că a vorbit unui pacient despre Dumnezeu.

Cazul acestui medic nu este unicul în Marea Britanie. În ultimul timp, apar tot mai multe conflicte dintre creștini și angajatorii lor cu privire la libertatea de exprimare a credinței lor, inclusiv cazul unui electrician, care a atârnat o cruciuliță în mașina sa de serviciu și o asistentă medicală, care s-a rugat pentru un pacient. Dr. Scott, tată a 3 copiii, și-a vizitat pacientul, care este în mijlocul complotului, în 2010. După consultație, mama pacientului s-a plîns că doctorul a profitat de poziția lui pentru a „impune religia” fiului ei. Dr. Scott explică că el și-a cerut voie să vorbească despre credința lui și a încetat imediat ce a fost rugat să nu continue. Problema acelui tânăr a fost discutată mult din punct de vedere medical, după care medicul a oferit și o altă soluție de rezolvare a ei, vorbind despre credință.

Dr. Scott, care este medic deja de 28 de ani, a spus că a apelat la credința în Dumnezeu de multe ori și a vorbit multor pacienți despre Dumnezeu, pentru că el crede că este un element spiritual, care poate duce la vindecare. Deși a avut mai multe plângeri din această cauză în trecut, toate s-au rezolvat la nivel local.

Acum situația a mers mai departe, iar Dr. Scott este hotărât să stea pe poziție: „ceea ce se întîmplă este nedrept, iar creștinii sunt nedreptățiți destul de mult la locul lor de muncă. Nu am de gând să renunț să îmi apăr drepturile.”

Sursa: Moldova Crestina

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button