Răscumpăraţi Vremea, a II-a Ediţie

In Stiri, Tabere

Anul acesta, Dumnezeu m-a cercetat pe mine, mult legat de timpul meu pe pământ ca și un creștin. Timpul nostru poate lucra pentru ceva care va aduce roadă în Împărăția lui Dumnezeu sau putem să pierdem timp cu nimicuri, care în final, nu au nici o valoare eternă. Cuvântul lui Dumnezeu e clar și ne spune în Efeseni 5:16 “Răscumpărați vremea, căci zilele sunt rele“.
SCOPUL acestei întâlniri speciale este să adune tinerii din orice biserică sau confesiune pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu în acest an.

OBIECTIVELE pe care Dumnezeu ni le-a pus în inimă pentru aceste 3 zile:

Să legăm relați unii cu alții astfel fiind o mai mare putere și influență pentru a duce Evanghelia la cât mai muți tineri din jurul nostru.

Să ne distrăm prin activități diverse sportive și recreiere (fotbal, volei și ping-pong).

Să ne închinăm cu o inimă curată înaintea Dumnezeului nostru cel viu prin cântări, cuvânt, și însprirați de mărturii a unor vieți transformate de Isus Hristos.

Dorim mult să vă rugați pentru acest eveniment pentru ca Dumnezeu să fie prezent și să aducă o trezire reală în această generație care cred din toată inima că va putea schimba lumea pentru Hristos dacă lăsăm ca El să trăiască din plin în noi. Vă așteptăm cu drag și duceți vestea mai departe.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 17, 18, 19 iunie 2011 pe stadiounul din Ghiroda, lângă Timişoara. Vor fi activităţi într-un cort imens şi activităţi în aer liber, competiţii sportive (fotbal, volei, ping-pong) şi altele (remy, şah, badminton etc.).

Venim şi cu câteva trupe speciale foarte importante: Decean, Deo Gloria şi altele

Preturile:

  • 30 lei/persoană taxă de participare pentru tot evenimentul (pentru competitiile sportive, concert, apa si hot-dog), sau
  • 10 lei/persoană pentru o singura zi de participare, sau
  • 5 lei/persoană pentru acces la unul din concertele evenimentului.

Pentru înscrieri, click AICI

elefant.ro

You may also read!

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

5 mituri despre relații existente în cultura noastră

Trebuie doar să te uiți la câteva episoade dintr-un serial popular ca să îți dai seama că ceea ce

Read More...

Germania: 97 de atacuri anti-creștine anul trecut, cel mai mult împotriva refugiaților

Poliția federală germană a înregistrat aproape 100 de atacuri împotriva creștinilor sau a instituțiilor creștine din Germania în 2017,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro