Articole

Gandul nostru

„Cum nu poti sa numeri toamna frunzele uscate, asa nu poti sa numeri gandurile. Ele sunt ca si inelele dintru-un lant: unul trage pe celalalt.”
Iata afirmatii care pot fi verificate de catre fiecare cititor! De la gand pornesc majoritatea greseliilor noastre. Gandul este asemenea unei fabrici, unde se pregateste pacatul in fapte si in vorbe, dar in gandurile lor sunt inca robi ai lui! O multime de ganduri de mandrie, de condamnare, de dispret, de lacomie si de invidie ne otravesc viata, dar in relatiile cu semenii nostrii.
Unii vor zice insa ca nu pot opri sa nu aiba ganduri rele. Intrebarea este: urasc ei aceste ganduri sau nu? Nu putem opri pasarile sa zboare peste capetele noastre, dar le putem oprii sa-si faca cuib pe capul nostru. Gandurile rele pot bate la usa noastra, dar nu trebuie sa le deschidem. De unde luam puterea de a ne impotrivi? Sa mergem prin credinta si pocainta la MANTUITORUL, care ne va da o noua tinta in viata, o gandire noua, o natura noua!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button