Meditatii

Zis şi făcut

Dacă ştiţi aceste lucruri, ferice de voi, dacă le faceţi” Ioan 13.17

Două fete se jucau pe terasă. Părinţii aveau oaspeţi şi se pregăteau să se aşeze la masă. Mama le-a chemat şi pe cele două fete la masă. Dar ele nu au dat ascultare chemării mamei, nici când această le-a chemat a doua oară. Printre oaspeţi se afla şi o învăţătoare , care le cunoştea pe fete de la ora de religie. Ea a încercat să o ajute pe mamă şi le-a întrebat pe fete: “Care dintre voi cunoaşte versetul care începe aşa: “Copii, ascultaţi…”? Amândouă au răspuns dintr-o răsuflare: “Copii ascultaţi în Domnul de părinţii voştri, căci este drept” (Efeseni 6.1)

Fetele cunoşteau versetul din Biblie; dar cunoştinţele lor nu le-au fost de folos, pentru că nu acţionau conform lor! Apostolul Iacov ne atenţionează: “Fiţi împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înşelându-vă singuri” (Iacov 1.22). Nu este suficient să citim un text din Biblie; decisiv este să acţionăm conform lui! Cineva a spus odată: “Biblia nu a fost scrisă pentru a satisface curiozitatea noastră; ea a fost scrisă ca să schimbe viaţa noastră!” Întrebarea cea mai importantă, pe care trebuie să ne-o punem când citim Biblia, este: “Cum influenţează ceea ce citesc, viaţa mea?” Ferice de noi, dacă şi facem ceea ce citim!

Sămânţa Bună – GBV România

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button