Stiri

Ema Repede va fi externată din spital

Dumnezeu a ascultat şi rugăciunile noastre. În urma operaţiei la coloană, Ema Repede se simte foarte bine, iar mâine 12 Martie va fi externată din Spital

Cristi Repede ne spune: “Cu ajutorul Domnului, maine (sambata) mergem acasa la Bistrita…Emma Repede se simte mai bine, i s-a facut un RMN si operatia arata foarte bine, mai mult decat atat, umbla in picioare din prima zi de dupa operatia, acuma merge singura fara nici un ajutor! Vedem cum Dumnezeu este in control si lucrurile au decurs mai bine decat ne asteptam … incetul cu incetul, prin bunatatea Domnului, va reveni la normal.

Multumim pt rugaciunile si incurajarile voastre! Domnul sa va rasplateasca! Sa ne rugam in continuare ca vindecarea sa fie deplina!”

Citeste si:

  Show More

  Silviu Firulete

  “Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

  Related Articles

  5 Comments

  1. Diavolul loveste in slujitorii Domnului. Emma ne rugam pentru tine si te iubim si apreciem ce faci pentru slava Domnului. Fii binecuvantata si nu descuraja! Isus este acelasi ieri, azi si in veci!

  2. Multumim Domnului pentru aceasta veste buna.
   Tie, pentru ca m-ai tinut la curent cu evenimentele legate de ea.
   Multumesc si pentru comentariile de pe blogul meu.

  3. DOMUL NE-A ASCULTAT RUGACIUNILE NOASTRE SI TE-A VINDECAT.MA BUCUR CA TE-AI FACUT BINE!O SA MA ROG IN CONTINUARE PENTRU TINE!TE IUBESC!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Back to top button