Stiri

Operaţia lui Ema Repede a decurs bine. Rugaţi-vă şi în continuare

După cum ştiţi cu toţii, Ema Repede a avut  operaţie astăzi (8 Martie) la coloana vertebrală. A fost un moment tensionant atât pentru ea, dar şi pentru cei care au susţinut-o prin rugăciuni. După operaţie, Ema se pare căci se simte mai bine, ceea ce îi mulţumim Domnului pentru lucrul acesta. Cristi Repede ne spune: “Multumim lui Dumnezeu ca operatia a decurs foarte bine, nu au aparut complicatii si mana Lui a fost peste mana medicului.. sa ne rugam in continuare sa aline Domnul durerile de dupa operatie in special din seara si noaptea asta…sa poata dormi si sa treaca noaptea cu bine, totodata sa nu apara complicatii. Multumim pentru rugaciuni si incurajari si toata slava sa fie a Domnului!”

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

5 Comments

  1. Slavit sa fie Dumnezeu!!Dumnezeu va este alaturi!!!!!!!Rugaciunea este cheia cerului!!!Asa ca Ema si Cristi fiti plini de incredere….caci El nu va lasa ..e acolo in incercarea voastra!!!Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close