Articole

De la vis la coşmar

În 16 august, în urmă cu 33 de ani, televiziunea şi radioul American  şi-au înterupt programele pentru a anunţa:  “Elvis Presley a murit la vârsta de 42 de ani”. Maşinile au frânat brusc, şi în întreaga ţară s-au înregistrat multe accidente. Oamenii  pe stradă au început să plângă: idolul lor murise.

Dupa o tinereţe caracterizată de sărăcie şi proscriere socială, Elvis Presley a ajuns  la reuşită în 1954 în Memphis. A început o cariera ascendentă. Fetele şi femeile plângeau, zbierau isteric şi leşinau când îl vedeau  în direct. Discurile sale s-au vândut excelent. Dădea peste tot concerte. Venitul său a crescut uimitor. Elvis s-a căsătorit şi a devenit tată. Avea tot ceea ce lumea numeşte fericire, noroc, dar onoarea la suprasolicitat în mod groaznic. Subjugat de dependenţa de medicamente şi de mania mâncării, Elvis cântărea în anul morţii sale 124 kg. Cea de-a  40-a aniversare a petrecut-o în pat într-o stare de depresie.

Isus Hristos pune întrebarea retorică: ,,Şi ce ar folosi  unui om să câştige toată lumea, dacă s-ar prăpădi sau s-ar pierde pe sine însuşi?’’ Isus  oferă  o cale pe care se poate  ajunge la adevărata fericire, nu prin onoare şi bani, ci prin credinţa în El.

„Şi ce ar folosi unui om să caştige toată lumea, dacă s-ar prăpădi sau s-ar pierde pe sine însuşi?”  (Luca 9.25)

GBV- Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button