Articole

Cerul – un loc fără vise

Cuvantul   ,,vis’’ exprima faptul ca nu avem un anumit lucru pe care ni-l dorim foarte mult. O agentie de trism ofera o calatorie de vis, desigur, intr-un loc de vis, intr-un hotel de vis, asezat intr-o pozitie de vis pe o insula de vis. Tinerii viseaza la sotul de vis, sau la sotia de vis, care arata foarte bine, de vis. Cand  astfel de oameni de vis se casatoresc, trebuie sa fie o pereche de vis. Se sarbatoreste o nunta de vis intr-un loc al visurilor. Mai tarziu se viseaza o vila de vis. Aceasta poate fi placuta numai de cineva care nu numai ca are o meserie de vis, ci si o cariera de vis. Sa speram ca de la un timp de la casatorie nu vom auzi propozitia: ,,Visul s-a spulberat!’’

Multi viseaza la marea fericire. Gandind la aceasta m-am intrebat: Oare si in cer se va visa? Am ajuns la raspunsul ca in cer nu se va visa! Este singurul loc fara vise! In aceasta lume, chiar si cele mai frumoase locuri au un timp masurat. Nimic nu este stabil, totul cade prada vremelniciei, totul se destrama  in efemeritate. Cand avem parte de lucruri bune pe pamant, ne dorim: ,,De-ar ramane tot asa!’’ Cand avem parte de lucruri rele, ne plangem: ,,Cand se va sfarsi odata?’’ In cer vom avea parte numai de lucruri frumoase (1 Corinteni 2.9), care vor dura vesnic. Acolo nimic nu va mai fi supus vremelniciei. Speranta noastra in credinta va fi atunci realitate (2 Corinteni 5.7).

GBV – Romania

,,Dar cetatenia noastra este in ceruri…” (Filipeni 3.20)

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button