Rugaciune

Săptămâna 04 – Duminică, 23 Ianuarie 2011 – Subiectul acestei săptămâni: Cine este Isus pentru musulmani?

Aproape toţi musulmanii au obiecţii cu privire la folosirea titlului de “Fiul lui Dumnezeu” atribuit lui Isus. Principalul motiv este expresia “Fiul lui Dumnezeu”, despre care mulţi musulmani sunt învăţaţi că implică credinţa în posibilitatea unei relaţii a lui Dumnezeu Tatăl cu Maria şi că Isus (fiul) ar fi fost născut din această uniune.

În creştinism titlul “Fiul lui Dumnezeu” indică maiestatea, onoarea şi gloria lui Isus (2 Petru 1:16-18). Titlul este legat atât de divinitatea Sa, cât şi de regalitatea Lui.

Musulmanii nu înţeleg termenul de “Fiul lui Dumnezeu.” Acesta este unul dintre cele mai importante piedici în calea venirii lor la Hristos.

Credincioşii au nevoie de înţelepciune în abordarea acestui subiect sensibil pentru musulmani.

Rugăciune:

– Musulmanii să aibă o înţelegere biblică a expresiei “Fiul lui Dumnezeu”

– Mulţi musulmani să-L primească pe Isus în inimile lor ca Mântuitor şi Domn.

– In Coran, Isus este prezentat drept creator, vindecător, Mesia. Domnul să dea înţelepciune misionarilor atunci când Îl prezintă pe Hristos în lumea musulmană.

Sursa: APME Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button