Aftermath – Un nou album Hillsong United

In Lansari Albume, Stiri

Album inspirat din „Consecinta” paradoxala a crucificarii lui Cristos

Cea mai bine vanduta trupa moderna de lauda si inchinare, Hillsong UNITED, lanseaza cel de-al 11-lea album si a doua lor inregistrare intr-un studio, AFTERMATH, 15 Februarie 2011 la casa de discuri Sparrow Records. Mentinandu-se pe acelasi puls cu cel al sutelor de congregatii din lumea intreaga, si producand o muzica mereu previzionista, Hillsong United a fost intotdeauna veritabilul standard de aur al muzicii moderne de lauda si inchinare din ultimul deceniu si pana in prezent.

AFTERMATH este, de asemenea, primul nou album de la Hillsong UNITED scos in ultimii doi ani. Se pare ca membrii trupei  si-au alocat timp pentru a face fata noilor provocari muzicale si lirice. Din dorinta de a nu fi legati de ceea ce este considerat „lauda si-nchinare” dar nici sa se odihneasca pe laurii lor din trecut, Hillsong UNITED ofera o colectie de noi piese ce-L slavesc pe Salvatorul, Mantuitorul si pe Cel ce intruchipeaza cu adevarat Speranta, intr-o lume deznadajduita si fara speranta.

„Cred ca am vrut sa creem un album iesit din tiparele normale, un album pe care sa ne inchinam chiar noi, indiferent ca suntem in masina, conducand spre casa, sau pe tren, in drum spre job. Nu am vrut sa adoptam un stil prea familiar”, spune Joel Houston de la Hillsong UNITED. Asa ca, cu mainile incrucisate, am inceput sa ne punem intrebari dificile precum: ce dorim noi sa obtinem si de ce vrem sa facem acest lucru chiar in prim plan?

„In mod normal, ‚aftermath’ sau ‚consecinta’ are o conotatie negativa, chiar traumatica”, afirma Houston. „In acelasi timp, cand privesc la Rastignire ca eveniment, mi se proiecteaza o imagine extrem de negativa si terifianta. Dar consecinta acelei Cruci este in cele din urma speranta pentru intreaga omenire. Ea este harul, libertatea, pacea, viata si tot ce e mai bun in Dumnezeu. Ador aceasta imagine.”

Creativa si deosebita, inima celor de la Hillsong UNITED e menita sa creeze o muzica ce dezvaluie adevarul despre cine este Isus. Condusa de liderii de lauda si inchinare Joel Houston, Jad Gillies si Jonathon “JD” Douglass, echipa UNITED este de asemenea o colaborare in dezvoltare intre pastori, lideri de inchinare, muzicieni si compozitori, a carui scop comun este de a da glas unei generatii pasionate de Dumnezeu.

Tracklist-ul complet al albumului Aftermath cuprinde:
1) Take Heart
2) Go
3) You’re With Us
4) Like An Avalanche
5) Rhythms Of Grace
6) b.e. (interlude)
7) Bones
8) Father
9) Nova
10) Light Will Shine
11) Search My Heart
12) Awakening
13) Search My Heart (Radio Edit)

sursa: www.jesusfreakhideout.com

You may also read!

Moartea întotdeauna este biruită de viaţă

În Hanovra, un oraş din Germania, un om bogat şi cu mare influenţă, care n-a crezut în Dumnezeu şi

Read More...

Sufăr de o malformație de Atrezie Ano-Rectală. Te rog, salvează-mă!

Kaplan s-a nascut cu o malformatie de Atrezie Ano-Rectala, Fistula Recto-Uretrala. Prima operatie a fost facuta la doar 3

Read More...

Unde e locul nostru…? – familia Dumitriu

Dragi prieteni, Din luna mai, când am scris ultima scrisoare, s-au întâmplat și bune și rele, dar știm că „…toate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro