SocialStiri

O casă şi o biserica din Bistriţa-Năsăud, făcute scrum într-un incendiu

Început de an cu ghinion pentru locuitorii dintr-o comună din Bistriţa-Năsăud. Biserica penticostală le-a ars pe jumatate, iar o casă lipită de aceasta, de la care a şi pornit focul, a fost facută scrum.

Chiar dacă localnicii şi 20 de pompieri au încercat să stingă flacările, incendiul a fost mai puternic decât forţele oamenilor.

Casa lipită de biserica penticostală din Strâmba a fost cuprinsă de flacări mari, care, foarte repede, s-au extins. Proprietarii erau plecaţi la rude şi vecinii au fost cei care au dat alarma.

În vreme ce pompierii stingeau flăcările, localnicii şi-au făcut curaj şi au intrat în biserică să scoată cărţi de rugăciuni şi obiecte preţioase de cult, chiar dacă militarii i-au avertizat că incendiul este foarte puternic.

Familia de pensionari care locuia în casa distrusă de flăcări va sta acum pe la rude. Iar pentru refacerea bisericii, credincioşii vor să strângă bani în următoarele săptămâni.

Pentru mai multe detalii si pentru a viziona clipul video, Click Aici

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button