Articole

Duhul Lui Isus

Duhul lui Isus – este  duhul renuntarii de sine si al jertfiri de sine , pentru binele tuturor celor ce sufera si celor ce pier pe planeta noastra.

Duhul lui Isus– este duhul infratirii. Pentru acesta nu  exista   nici rasa inferioara nici rasa superioara. El este precis si sustine intotdeauna ca toata lumea se trage dintr-un singur Tata.

De aceea, toti acestia sunt frati, desi unii din ei au pielea alba, altii glbena, altii neagra.

Duhul lui Isus – este duhul unirii. El se straduie sa uneasca toate sufletele oamenilor sub drapelul dragostei. Duhul lui Isus – este duhul blandetii, smereniei, caritatii si indelungii rabdari.

Duhul lui Isus – este duhul slujirii in folosul altora. Asa cum soarele revarsa razele sale asupra tuturor si trandafirul daruieste aroma sa la toti, tot asa El slujeste tuturora, se lasa sa fie simtit de toti si  se descopera tuturor.

Duhul lui Isus – este duhul lipsei impotriva orcarui viciu si rautati .

Duhul lui Isus – este duhul indeplinirii , intocmai a voii Tatalui Ceresc si a setei arzatoare, ca voia lui Dumnezeu sa se faca pe pamant, precum se face in ceruri.

Duhul lui Isus – este duhul pacii, El a veni in lume si spune tuturora: ”va las pacea, va dau pacea Mea ”.(Ioan 14:27). Cat de frumoasa e  marea cand nu e  vant si furtuna!

Ea reflecta linistit orice norod ce-i trec pe deasupra, pescarusii si soarele. Dar, e destul sa sufle uraganul pe mare, – ea devine zgomotoasa si clocotitoare si produce o impresie respingatoare.

Duhul lui Isus – este duhul bucuriei . El se bucura  intotdeauna si nu-si face idoli din simtaminte de tristete. Orice vorba din convorbirea Sa , din discutia Sa , din cuvintarea Sa , fiecare bataie a inimii Sale – este bucurie .

Duhul lui Isus – este duhul urateniei si sfinteniei. Pentru ca in sufletul nostru sa se manifeste curatenia si sfintenia Lui, este neaparat necesar sa se rupa cu pacatul.

Revista INDRUMATORUL Crestin Baptist

Anu 1962

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button