ExterneStiri

ISRAEL: Arestări în urma incendiului care a luat vieţile a 42 de persoane

Două persoane au fost arestate în urma incendiului care a omorât cel puţin 42 de persoane în Israel. (Dan Wooding, fondator ASSIST Ministries)

Aceştia sunt interogaţi despre un foc de tabără despre care autorităţile cred că ar fi cauza producerii celei mai mari tragedii din istoria Israelului.

„Micky Rosenfeld, purtător de cuvânt al poliţiei, a declarat: „În acest moment vorbim despre neglijenţă”.

Oficialităţile cred că incendiul a izbucnit de la un foc de tabără. Focul a izbucnit joi, 2 decembrie, din Pădurea Muntelui Carmel, deasupra oraşului Haifa. Treizeci şi şapte dintre persoanele ucise au fost ofiţeri ai unei închisori, al cărei autobuz a fost prins în flăcări în timp ce incercau să ajungă într-o închisoare pentru a evacua deţinuţii.

Pompierii străini, inclusiv elicopterele din Marea Britanie, s-au alăturat luptei împotriva flăcărilor.

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netayahu, a numit acest incendiu „un dezastru fără precedent” şi a declarat că peste 52 de km pătraţi au fost afecataţi până acum de incendiu.

Dacă doriţi să ajutaţi, vizitaţi site-ul http://forzion.com/bless-israel/support-fzs/

Sursa: StiriCrestine

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button