Articole

In Familie in Atelier

Luca 2:39-52

Hristos a fost in acelasi timp, si copil trupesc si copil sfant. El a iubit casa lui Dumnezeu  si cuvantul lui Dumnezeu . Din timpul de trezeci de ani pe care l-a petrecut in Nazaret, inainte de a incepe lucrarea Sa , nu  ne-a ramas decat o intimplare : istorica calatoriei lui Isus , la  doisprezece  ani,  in Ierusalim , ca sa viziteze templul. El isi inchipuise  adeseori cam cum ar fi templul si cum e in el, unde se inchina cu multimile si inima Sa e fericita. Sanctuarul a fost  casa Sa  adevarata. Trebuie sa ma aseaman in aceasta privinta cu El. Ziua Domnului si casa Domnului, nu le pot da o insemnatate pre mare.

Desi aici a venit peste El o simtire a misiunii Sale, totusi a ramas supus  parintilor  Sai mai departe. A continuat sa-i asculte in timp ce alti baieti erau meastamparati si nesupusi , desi a fost neinteles de multe ori.

Lucrurile sfinte din Ierusalim nu L-au facut nepotrivit pentru viata simpla si pentru locul de ajutor  al tatalui sau in atelierul din Nazaret. Nebagat in seama si nerespectat in Nazaret, El a primit fara murmur aceasta soarta si a trait in armonie cu parintii sai si in tovarasie neintrerupta  cu Dumnezeu

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button