Articole

Scrisoare pentru DUMNEZEU

Doamne vreau sa-ti spun ca te iubesc pentru ca tu mai creeat,mi-ai dat viata,mai invata sa stiu ce este bine si ce este rau,mi-ai spus ca vor fi fi ispite si ca diavolul va vrea sa ma desparta de tine,mi-ai spus ca voi vedea multe rele pe pamant si ca o sa sufar dar tu nu ma vei parasi ma vei purta pe bratul tau.
Stiu ca atunci cand merg pe cale tu esti cu mine si stiu asta pentru ca iti vad pasii iar atunci cand nu-ti mai vad pasii nu ma voi speria pentru ca tu ma vei duce pe brate.
Viata mea de pe pamant este trecatoare sia tunci cand voi muri stiu ca tu ma vei primi in imparatia ta,voi trece de ceruri si te voi intalni.
Iar acum ,Doamne, in incheiere vreau sa-ti spun ca viata pe care o am nu-mi apartine este a ta pe deplin si te rog sa faci tot ce vrei cu ea.

A ta fica
te iubeste

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button