Articole

Voi turna Duhul Meu

Iona44:1-8

Duhul meu :ce mare promisiune si ce mare avere !

Sa vina Duhul peste mine ca vantul . Datoria mea e sa vestesc cuvintul Dumnezeu. Cateodata am prea putina bucurie de el . Mintea mea primeste adevarul, dar inima nu e cucerita si nu e aprinsa. E nvoie de cuvantul Domnului,care sa sufle prin Carte si prin omul care o citeste.Atunci   fiecare propozitiune va fi plina de viata . Atunci voi suge din fiecare litera ca dintr-un fagure de miere .

Sa vina Duhul peste mine ca apa .Dar cateodata  izvorul vieii sfinte a secat in inima mea si nu mai  izbucneste ca sa adape si pe altii.Am nuvoie de apa vietii. Atunci, desi nu pot fi izvorul mantuirii,totusi voi putea fi teava prin care ea sa ajunga la sufletele necredinciosilor.

Sa vina Duhul peste mine sa lumineze in mijlocul adunarii, ca astfel ei sa  vada pe Dumnezeu. Insa in mine exista rau si se aceea lumina mea  se intuneca . cum ar putea sa lumineze rugina ?si puterea ? Nimeni altul decat Duhul Sfant, El singur ma va curati si ma va inalta , ca sa fiu dupa chipul lui Hristos.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button