Articole

Esti Bogat sau Sarac ???

Intr-o zi, un tata bogat si-a dus băiatul sa-si petreaca o noapte la o familie foarte saraca, cu scopul de a-i arata acestuia realitatile vietii oamenilor care nu au bani.
La intoarcerea acasa, tatal l-a intrebat pe fiu despre ceea ce crede in privinta experientei traite, iar acesta i-a spus:
„Tata, a fost o experienta foarte buna. Am invatat ca noi avem un caine, iar ei au patru caini, noi avem o piscina, iar ei au lacul intreg, noi avem un acoperis luminos, iar ei au cerul cu stelele si luna, noi avem o veranda si o gradina frumoase, iar ei au padurea intreaga.
Ei au prieteni adevarati care ii iubesc, noi avem doar relatii superficiale, oameni interesati de avantaje.”
Tatal sau incremeni la cele auzite, iar fiul incheia:
„Iti multumesc, tata, ca mi-ai aratat ce saraci suntem!”
Pentru tine, prietenul meu drag:
Cand masuram ceea ce avem, rezultatele sunt perceptia noastra despre viata.
Daca avem dragoste, prieteni, sanatate, simtul umorului si gandire pozitiva, avem totul in viata.
Daca apreciem oamenii pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce poseda, atunci avem perspectiva lui Dumnezeu. Poti fi bogat din punctul de vedere al lumii si foarte sarac din punctul de vedere al lui Dumnezeu. Ceea ce conteaza si ramane vesnic este ultima varianta. Restul, azi e, maine nu e!
Gandeste-te un moment si decide:
„ESTI BOGAT SAU SARAC?”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button