Articole

Unde s-a rătăcit dragostea

Dupa 18 luni de slujire un pastor s-a îndreptat într-o dimineata spre dulapul în care îsi pastra în deplina ordine documentele, cu gândul sa cerceteze mai în amanuntime dosarul “Dragoste”. Lipsea din dulap. Imposibil! Cum sa lipseasca tocmai “Dragostea”? Precis se ratacise în vreun alt dosar. A cautat între Cer si Credinta, între Post si Preasfintire, Vindecari si Vizite pastorale, Crestinatate si Cristologie. Doar toate astea au de-a face cu “Dragostea”, nu-i asa? Dar n-a dat de ea! N-a gasit-o nici înaintea dosarului “Finante”, nici dupa dosarul “Misiune”.

S-a oprit nedumerit din cautare, iar atunci Duhul Sfânt a rezolvat misterul. Dosarul “Dragoste” nu se ratacise, ci se împrastiase. A gasit parti din el în diverse alte dosare – la Rabdare, la Bunatate, la Umilinta, Încredere, Speranta, Loialitate, Perseverenta. Însa cea mai mare parte a dosarului “Dragoste”, pastorul l-a gasit în dosarul “Iertare” – de fapt, foile se amestecasera în asa masura, încât era imposibil sa mai deosebesti ce tinea de Dragoste, si ce de Iertare.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button