Interviuri

Interviu cu Oana B.

Reporter: Pace!!! Mai întâi de toate vrem să te cunoaștem mai bine. Cum te numesti ?

Oana B.: Pace! Mă numesc Oana B., am 21 de ani şi sunt din Neamț.

Reporter: Bun venit, Oana! Mulţumim Domnului că te-a adus printre noi. Spune-ne câte ceva din copilăria ta?

Oana B.: Nu prea reţin multe din copilarie…. dar a fost copilărie liniștită fară „furtuni” în viață, să zicem una liniştită. Asta datorită părinţilor….şi mai ales că Dumnezeu a avut grijă să nu-mi lipsească nimic …

Însă după ce am crescut mare a început lupta…am gustat ce e lumea…şi-am ajuns la liman fără puteri. Încercam să fiu fericită şi nu găseam fericirea, ieşeam prin discoteci, crezând că voi umple acest gol….pe care-l aveam în inimă, însă a trecut o vreme până ce a venit Isus în viaţa mea. El a fost Cel care mi-a umplut inima; Cel care lipsea din inimă mi-a schimbat-o prin sângele Lui de la Golgota.

Reporter: La ce vârstă ai aflat de Dumnezeu? Provii dintr-o familie de creștini?

Oana B: L-am cunoscut pe Dumnezeu la vârsta de nouăsprezece ani, însă părinţii nu sunt întorşi la Dumnezeu, dar am multe rude pocăite care m-au susţinut si încă îmi sunt în continuare un sprijin.

Dumnezeu este pretutindeni şi am avut momente speciale chiar de mică cu El, însă nu cunoşteam pe deplin acest Nume, dar îmi plăcea să aud despre El şi-mi place în continuare; ştiu că în spatele meu a fost mereu cineva care m-a păzit oarecum de această lume întunecată şi orbită în păcat.

Tocmai de aceea mi-au rămas amintirile frumoase petrecute cu Dumnezeu până în ziua de astăzi, ca eu să pot creşte în credinţă şi să cred că El există.

Domnul mi-a luat “vălul” de pe ochi şi mi-a arăt bunătatea Lui şi dragostea Lui de Tată şi m-a făcut să înţeleg că totul va trece, ceea ce noi, oamenii, trăim în pofte şi plăceri de o clipă. Mi-am  zis: “Toate-s goană după vânt”.  Dumnezeu mi-a pus această dorinţă de a-L urma pe El.

Un verset care m-a marcat a fost: “Toate lucrurile lucrează spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu.”

Momentele petrecute cu El sunt minunate, însă vin şi necazuri, dar, prin credinţă, dragoste, putere  și înţelepciune vom birui pe cel rău. Tot Domnul Isus ne spune “Îndrăzniţi, căci Eu am biruit lumea.”

El e călăuza noastră, El ne dă putere să trecem peste încercări, încercarea aduce răbdare, iar prin răbdare vom fi mai mult decât biruitori.

Totuşi ispita are şi ea un rol: Dumnezeu nu ne dă mai mult decât putem duce peste puterile omeneşti, şi, biruind ispita, suntem mai putenici în credinţă şi mai aproape de Dumnezeu.

Reporter: Cum te înţelegi cu părinţii, ceilalţi membri ai familiei ştiind că nu sunt pocăiţi?

Oana B: Părinţii mei mă înţeleg, mă susţin, sunt nişte oameni minunaţi, stiu despre Isus, însă Dumnezeu a găsit cu cale să fiu eu prima care a făcut pasul acesta. Știind că nu sunt pocăiţi mă doare faptul acesta, dar ştiu că Dumnezeu poate, însă toate lucrurile se fac la vremea lor, nu au cunoscut încă vremea cercetării.

Reporter: Domnul să te ajute să fii o lumină acolo unde El te-a plantat.

Oana B.: Amin.

Reporter: Care ar fi planurile tale de viitor? Doreşti ceva anume?

Oana B.: Planurile de viitor mi le-am pus oarecum într-o ordine, însă cel mai important e să trăiesc cu un scop pe-acest pămant; acela de a face voia Domnului. Noi pe puterile noastre nu vom reuși, dar împreună cu Dumnezeu totul este cu putinţă; şi asta se face prin pocăinţa noastră şi căutându-L pe Dumnezeu din toată inima noastră şi să luptăm să rămânem la dragostea dintâi. Aş dori ca cei care au o situaţie ca a mea să-şi pună un verset în inimă: “Cei ce se încred în Domnul sunt ca muntele Sionului” și să urmărim dragostea şi pacea

Reporter: Acum, la sfârșit, aş vrea să transmiţi un mesaj tuturor celor care ne vor auzi şi vor citi acest interviu.

Oana B.: Doresc ca Dumnezeu să pună tinerii în mişcare, şi prin acest mesaj să cerceteze pe toți acei care îşi deschid inima, ca să putem să-L căutăm pe El, deoarece celelate vin pe desupra. Fiți binecuvântați.

Reporter: Oana, îţi mulţumim pentru mesajul pe care ni l-ai transmis, doresc ca în continuare Dumnezeu sa te îmbrace de putere și dragoste pentru El. Multă pace şi binecuvântare tuturor.

Interviu realizat de: Silviu Firulete

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button