Articole

Viata e frumoasa!

“Tinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inima curata, dintr-un cuget bun si dintr-o credinta neprefacuta.” 1 Timotei 1:5

Viata e frumoasa! Inca de la inceput , Dumnezeu a dorit ca viata sa fie astfel! Dragostea e culoarea vietii! Ea ne-a fost turnata in inimile noastre prin Duhul Sfant. Dumnezeu ne-a iubit inainte ca noi sa Il cunoastem. Ce dragoste! Deaceea noi Il iubim din toata inima,din tot sufletul si din tot cugetul nostru, iar pe aproapele ca pe noi insine. Insa dragostea sa vina dintr-o inima curata, pura, care nu se gandeste la rau, cu un gand bun, cautand zidirea si nu daramarea si cu o credinta neprefacuta.
Murind pe cruce , Isus Cristos , a facut un act de dragoste pentru a aduce fericire, pace, puritate si frumusete in viata mea si a ta! Iertarea care ne-a fost data la Golgota e factorul pentru care viata are culoare! Acum dar raman aceste trei: credinta, nadejdea si dragostea: dar cea mai mare dintre ele este DRAGOSTEA!!

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Articole Aleatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro

Close
Close