Articole

Nimeni, Oricine, Cineva, Toată Lumea

Aceasta este o poveste despre patru oameni pe care îi chema Toată Lumeă, Oricine, Cineva și Nimeni. A apărut o problemă foarte importantă și Toată Lumea trebuia să o rezolve. Toată Lumea era sigur că Cineva o s-o facă. Oricine putea să o facă, dar Nimeni nu a făcut-o. Cineva s-a enervat din cauza asta, pentru că treaba era pentru Toată Lumea. Toată Lumea a crezut că Oricine o să o facă, dar Nimeni nu a realizat că Toată Lumea o să stea deoparte. În cele din urmă, Toată Lumea a dat vina pe Cineva și Nimeni n-a făcut ceea ce Oricine putea să facă.

MORALA: Tu poți face lucruri pe care eu nu le pot face. Eu pot face lucruri pe care tu nu le poți face. Împreună facem lucruri mărețe

via slideserve.com
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button