Articole

Sărbători fericite și binecuvântate!

Dorim ca sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Isus Hristos să vă aducă pacea sufletească, liniștea deplină și bucuria în sufletele voastre alături de familie și de cei dragi. Primiți cu bucurie pe acela care dorește să vină în inima voastră și bucurați-vă din plin de sărbătoarea Nașterii Domnului!

“Vӑ las pacea, vӑ dau Pacea Mea. Nu o dau cum o dӑ lumea; sӑ nu vi se tulbure inima, nici sӑ nu vi sӑ inspӑimânte.” Acestea sunt cuvintele Celui pe care Îl sarbӑtorim. Astӑzi ne amintim de proclamația ȋngerilor, azi ne amintim de Steaua cea misterioasӑ de pe Cer. Azi ne amintim de bucuria pӑstorilor și a magilor, da, astӑzi ne amintim de minunile ce s-au ȋntâmplat acum 2000 de ani, și ne bucurӑm știind cӑ ce s-a ȋntâmplat atunci, e adevӑrat și acum ȋn aceastӑ zi. Cântați cu toții “Slavӑ Lui ȋn locurile Prea Ȋnalte și pace pe pӑmânt ȋntre oamenii plӑcuți Lui”.

Echipa Total Schimbat vӑ dorește sӑ aveți parte de Sӑrbӑtori Fericite ȋmpreunӑ cu Isus și alӑturi de cei dragi. Cu prilejul Nașterii Mântuitorului nostru, doresc ca Isus sӑ se nascӑ și ȋn inimile fiecӑruia dintre voi.

Sӑrbӑtori binecuvântate,
Echipa Total Schimbat

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button