Cazuri Umanitare

Sufăr de CANCER la ochișori! Comandă o Biblie, o carte creștină sau un cadou și îmi poți salva viața!

La doar 7 luni, Natalia Roncov din Timișoara a fost diagnosticată cu cancer la ochișori. Din data de 26 octombrie, când au primit diagnosticul pentru fetița lor, părinții Nataliei trăiesc un coșmar, viața singurei lor fetițe depinde de o sumă colosală, 85.000 euro, bani pe care ei nu îi au. De atunci ei sunt tot pe drumuri, iar de curând au ajuns în Germania, la Spitalul Essen, singura clinică ce poate să le opereze fetița. Asta din cauză că în România nu există un plan de tratament pentru Retinoblastom, diagnosticul micuței Natalia.
Cu ajutorul cunoscuților și al oamenilor cu inimă mare, pentru Natalia s-a adunat o parte din bani, dar nu îndeajuns pentru a acoperi costul tratamentului și a operației.
Ei apelează și la noi…fiecare, mână cu mână, putem contribui la creșterea sumei pentru a o salva pe micuța Natalia.
Implică-te și tu și participă la însănătoșirea ei!
Donează!
Cumpără!
Roagă-te!

CUM POȚI SĂ O AJUȚI ȘI TU PE NATALIA?

1. Plasează o comandă pe site-ul www.librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către NATALIA și familia ei.

Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o  biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site, ajutându-o în acest fel și pe Natalia.

De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz.
Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Misiunea Speranta pentru România (Librăria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru NATALIA.

Titular cont: Asociația Misiunea Speranta pentru România (Librăria Maranatha)

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

ING Bank

IN LEI: RO 89 INGB 0000999910724405

CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Poți comanda biblii aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Poți comanda cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/

Poți comanda cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html

Numărul de telefon la care pot fi contactați părinții Nataliei este: 0732538114 (mama Nataliei).

NU UITA să te rogi pentru Natalia!
COMANDA sau DONAȚIA ta îi poate salva viața!

Regulament si modalitati de ajutor:

Librăria Maranatha aparține asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru România, și își desfășoară activitatea economică conform reglementărilor legale în vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificările introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizările se fac pe baza Legii Sponsorizării nr. 32/1994 cu modificările ulterioare. 

1. Înainte de a intra într-o campanie de ajutor din partea Librăriei Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de către reprezentații Llbrăriei pe baza documentelor medicale, anchete sociale etc.

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabilește de comun acord cu acesta / reprezentanții legali / părinți etc, în funcție de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale.

3. Librăria Maranatha pune la dispoziție 3 modalități de ajutor pentru fiecare caz în parte:

a. Primul ajutor este direct din partea Librăriei Creștine Maranatha prin asociația umanitară ,,Misiunea Speranta pentru România, oferit din profitul net obținut din vânzarea de Biblii, carti crestine și cadouri crestine.

b. Fonduri din donațiile clienților – librăria oferă posibilitatea clienților, opțional, pe lângă produsele comandate să facă donații pentru beneficiar. Donațiile se pot face în coșul de cumpărături.

Aceste donații vor apărea pe factură vor fi plătite odată cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

c. Vom posta numărul de telefon al beneficiarului, reprezentanți legali sau părinți, și adresa. Cei care doresc, vor putea lua legătura direct cu beneficiarul și îl vor putea ajuta în mod direct și personal. La finalul campaniei, librăria noastră împreună cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, în urma campaniei noastre de mediatizare.

4. Beneficiarul va primi atât fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librăriei Creștine Maranatha,  cât și donațiile primite odată cu comenzile clienților.

5. La finalul fiecărei campanii de ajutor, vom realiza mărturii video cu beneficiarii / reprezentanții legali / părinți, în care aceștia vor confirma ajutorul primit din partea noastră, vor transmite un mesaj video de mulțumire către clienții noștri.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați Termenii și Condițiile acestui site.

Cu respect, 

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button