ArticoleMeditatii

Atunci când Dumnezeu îți taie calea

Atunci când smerenia detronează mândria de „a fi cineva” și când egalitatea în Hristos sparge în mii de cioburi snobismul, înseamnă un singur lucru: că Dumnezeu ți-a tăiat calea!

Atunci când Dumnezeu îți taie calea, înțelegi că tu valorezi mult doar în momentul în care conștientizezi că fără El nu valorezi nimic…

Atunci când Dumnezeu îți taie calea, înțelegi că suntem cu toții egali, săraci sau bogați, educați sau nu, albi sau de culoare, bărbați sau femei, egali în nevoia de mântuire, și anume egali în neputința noastră de a face ceva pentru a o câștiga sau de a o merita.

Atunci când Dumnezeu îți taie calea, nu ai nevoie de Lege pentru a primi porunca iubirii și a iertării. Atunci iubești și ierți, deoarece Hristos trăiește în tine, iar acest lucrul nu se poate dacă mai întâi nu ai trecut pe la Lege, pentru a-ți recunoaște neputința și păcatul care te afundă în egoismul care nu îți permite să iubești și să ierți.

Atunci când Dumnezeu îți taie calea, faptele bune nu le faci pentru îndreptățire, ci le faci deoarece ai fost deja îndreptățit! Cei îndreptățiți de Dumnezeu și cunoscuți de El nu mai pot rămâne în starea inițială de păcat, Hristos fiind acum Cel care trăiește în ei!

Atunci când Dumnezeu îți taie calea, tu cazi pe loc secund! Vei rosti “El”, nu „eu”, „Harul Lui”, nu „fapte mele”.

Atunci când Dumnezeu îți taie calea, taci când alții lovesc cu vorbe în tine, dar vorbești când alții lovesc și schimbă Evanghelia.

  • Numai atunci când Dumnezeu îți taie calea,  Creatorul Universal îți devine Tată personal!
  • Numai când Dumnezeu îți taie calea poți sta pe propriile tale picioare!
  • Numai când Dumnezeu îți taie calea îți descoperi identitatea!
  • Numai când Dumnezeu îți taie calea, blestemul este abolit și primești în schimb binecuvântarea, fără merite și fără plată…

Pe scurt, concluzionăm un singur lucru:

Atunci când Dumnezeu îți taie calea, ai în fața ta o singură imagine zugrăvită: pe Isus Hristos răstignit!

Marilena Mihailescu

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button