Nou comunicat din partea lui Daniel Cristian Florea

0
452

Multi m-ati intrebat daca mai apartin de Mitropolia Ortodoxa de Milano.
In tot acest timp, am primit foarte multe oferte de la bisericile: baptiste, penticostale si crestini dupa evanghelie, de a ma implica in activitatea de consiliere, venind in ajutorul fratilor cazuti de la credinta, frati cazuti in diferite stari si patimi.

Deocamdata, sunt angajat al unei firme de constructii civile, castigandu-mi painea cu mainile mele. De acum ma rog Domnului sa-mi arate drumul sigur de urmat,pentru a-L sluji pe El si fratii Lui.

„În ședința de lucru a Permanenței Consiliului eparhial, prezidată de I.P.S. Părinte Avondios din data de 3 octombrie 2019 a răspuns înaintării domnului Cristian Daniel Florea de a-și exercita libertatea religioasă așa cum își dorește. Venind în întâmpinarea acestei dorințe exprimate, în temeiul dreptului personal pe care fiecare dintre noi îl avem la afiliere religioasă, precum și în temeiul libertății de exprimare religioasă liber consimțită (fapt consfințit de lege), îl eliberăm pe domnul Cristian Daniel Florea de toate drepturile și obligațiile față de Mitropolia de Aquilea, dumnealui încetând de astăzi 3 octombrie 2019 să mai fie membru al Mitropoliei Noastre!” Biroul de presă al Mitropoliei de Aquileia

sursa: facebook Daniel Cristian Florea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.