Stiri

Noul comunicat din partea lui Daniel Cristian Florea

Mulți m-ați întrebat dacă mai aparțin de Mitropolia Ortodoxă de Milano.
În tot acest timp, am primit foarte multe oferte de la bisericile baptiste, penticostale și creștini după Evanghelie de a mă implica în activitatea de consiliere, venind în ajutorul fraților căzuți de la credință, frați căzuți în diferite stări și patimi.

Deocamdată, sunt angajat al unei firme de construcții civile, câștigându-mi pâinea cu mâinile mele. De acum mă rog Domnului să-mi arate drumul sigur de urmat,pentru a-L sluji pe El și frații Lui.

„În ședința de lucru a Permanenței Consiliului eparhial, prezidată de I.P.S. Părinte Avondios din data de 3 octombrie 2019 a răspuns înaintării domnului Cristian Daniel Florea de a-și exercita libertatea religioasă așa cum își dorește. Venind în întâmpinarea acestei dorințe exprimate, în temeiul dreptului personal pe care fiecare dintre noi îl avem la afiliere religioasă, precum și în temeiul libertății de exprimare religioasă liber consimțită (fapt consfințit de lege), îl eliberăm pe domnul Cristian Daniel Florea de toate drepturile și obligațiile față de Mitropolia de Aquilea, dumnealui încetând de astăzi 3 octombrie 2019 să mai fie membru al Mitropoliei Noastre!” Biroul de presă al Mitropoliei de Aquileia

sursa: facebook Daniel Cristian Florea

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button