ArticoleMeditatii

7 Octombrie: Pledoarie pentru Normalitate!

Luptați acum, în libertate, pentru Normalitate și Moralitate.

Foto: Facebook

Pe data de 7 Octombrie 2018, România are șansa să pledeze pentru Normalitatea și Moralitatea viitorului ei. Este ziua în care eu și cu tine suntem chemați să ne pecetluim viitorul. Vom face acest lucru  prin vot, sau prin lipsa acestuia.

Prezentul Țării noastre, trebuie să recunoaștem că nu arată deloc satisfăcător. Suntem cuprinși de “febra” curviei, hoției, avorturilor, abandonului, abuzului, iar în ultimii ani am fost contaminați cu virusul Ignoranței și Pasivității și nu în ultimul rând cu ciuma Toleranței.  Astăzi, acum,  suntem chemați să scoatem lumina de sub obroc și să o lăsăm să lumineze liber, fără teamă, fără rușine, fără opreliști!

Homosexualitatea este un păcat ce bate la ușă României, însă mulți nu-i aud încă bătăile. Acest păcat nu se deosebește de alte păcate, deoarece orice păcat săvârșit cu bună știință este o scârbă înaintea Dumnezeului nostru. Însă faptul că acest păcat este doar unul din alte 1000 de păcate, nu ne dă dreptul nouă, creștini fiind, să-l tolerăm!

Hristos ne-a învățat să iubim păcătosul, nu păcatul acestuia și va indemn la același lucru: nu arătați repulsie față de homosexuali, ci iubiți pe aproapele vostru. Dar în același timp vă îndemn să vă comportați si pe mai departe asemeni lui Hristos, având îndrăzneală să le spuneți aceleași cuvinte rostite de El acelei desfrânate : “Mergi, dar de acum să nu mai păcătuiești.” 

Din respect față de Dumnezeul căruia pretindeți ca-I slujiți, vă rog: ieșiți la vot! Votul acesta nu încalcă o poruncă Dumnezeiască, ci o sprijinește. Nu așteptați ca Dumnezeu să facă lucruri pe care aveți voi puterea să le faceți!

Luptați acum, în libertate, pentru Normalitate și Moralitate. 

  • Vin vremuri grele, vremuri în care libertatea de exprimare nu va mai exista pentru tine.
  • Vin vremuri în care copilul tau va fi reeducat, fără a te întreabă nimeni dacă tu ca părinte îți dorești acest lucru.
  • Vin vremuri în care poți fi amendat și arestat pentru că ai rostit “ea”, pentru că “ea” se crede “el” .
  • Vin vremuri în care să fii normal va fi ceva anormal.
  • Vin vremuri, dragi creștini, în care se vor pune lacăte pe credința voastră …

Iești la vot, căci se vede din depărtare reconstruirea Sodomei și Gomorei. Indiferența nu va rezolva păcatele României, ci va aduce României alte mai noi.  

Iubiții homosexualii! Dar faceți aceasta rugându-vă pentru ei, nu tolerându-le pornirile păcătoase. Ignorarea și tolerarea unui păcat, oricare ar fi acesta, este vrăjmășie cu Dumnezeu!

Și vă mai rog ceva în aceste zile în care se lovește fară milă în creștinism:  Fiți creștini!

“Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească și parte femeiască i-a făcut.”
Geneza 1:27

Marilena Mihailescu

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro

Close
Close