Cornel şi Rachel Mich – buletin de misiune

In Biserica, Misiune, Rugaciune

Misionari în Dăneasa, Olt

Familie : Mich Cornel si Rachel

Suntem familia Mich și suntem misionari în Dăneasa. Ne-am căsătorit în 25 Martie 2017, dar slujirea noastră în Dăneasa începuse deja din toamna anului 2015.
Cornel a venit la Oltenia pentru prima data în 2006 pe termen scurt să vadă misiunea iar inima lui s-a atașat imediat de lucrarea de aici. Timp de 10 ani, Cornel a venit în fiecare an în misiune pe termen scurt.
Rachel a venit in Oltenia pentru prima data în 2012 pe termen scurt,  cu organizația World Race. Și ea, imediat  s-a atașata cu oamenii de aici care au nevoie de Isus ca Mântuitor în viată lor.

După ani de rugăciune, amândoi ne-am mutat în Oltenia pentru misiune (Rachel-septembrie 2014 și Cornel-august 2015). 

În primul an Rachel a învațat limba romana și s-a adaptat culturii românești. Mai tarziu, Domnul i-a călăuzit în mod specific spre comuna Dăneasa, localitate unde oamenii au mare nevoie de Dumnezeu.

Descrierea localității: Dăneasa are aproximativ 3800 locuitori din care doar 4 persoane sunt membri în biserica Speranța. Dăneasa este aproximativ la 7 km depărtare de Drăgănești-Olt și la aproximativ 130 km de  București.

Viziune: Plantarea unei biserici, care duce speranța lui Hristos începând din Dăneasa, satele din împrejur și până la marginea pământului.

Misiune: Să împlinim nevoile spirituale și materiale ale oamenilor din Dăneasa și satele din împrejur.

Descriere lucrare: Evanghelizare, ucenicizare, grup celula (de casa), lucrarea cu tinerii și adolescenții, vizite de case, slujiri sociale.

Motive de rugăciune:

  • Plantare unei biserici locale în Dăneasa
  • Mai multe relații cu tinerii și familiile acestora
  • Protecția spirituală pentru familia noastră
  • Oamenii să înțeleagă adevărata chemare a lui Isus spre mântuire

*Total Schimbat.ro sprijină şi îndeamnă cititorii la o mai multă unitate pentru a ne ruga pentru toţi misionarii din România care, zi de zi sunt prezenţi în satele si comunele din România pentru a îndeplini misiunea de creştin al lui Dumnezeu. Rugati-vă pentru ei!

epiesa.ro

You may also read!

Scrisoare de multumire din partea Librariei Maranatha

Dragi clienti, Va multumim pentru toate comenzile pe care le plasati pe site-ul Librariei Maranatha www.librariamaranatha.ro Echipa noastra se straduieste sa

Read More...

Sărbătorind Cuvântul lui Dumnezeu – familia Pașcalău

Dragii noștri frați în Isus Hristos, care-L iubiți pe Domnul și-I așteptați venirea, primiți salutul nostru de Pace si Bucurie! Prima parte

Read More...

Spre marginile pământului – familia Dubei

…„Lăudați pe Domnul, toate Neamurile; slăviți-L, toate noroadele.”  Romani 15:11 Începutul anului a fost dedicat pentru a reflecta la trecut

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro