BisericaMisiuneRugaciune

Cornel şi Rachel Mich – buletin de misiune

Misionari în Dăneasa, Olt

Familie : Mich Cornel si Rachel

Suntem familia Mich și suntem misionari în Dăneasa. Ne-am căsătorit în 25 Martie 2017, dar slujirea noastră în Dăneasa începuse deja din toamna anului 2015.
Cornel a venit la Oltenia pentru prima data în 2006 pe termen scurt să vadă misiunea iar inima lui s-a atașat imediat de lucrarea de aici. Timp de 10 ani, Cornel a venit în fiecare an în misiune pe termen scurt.
Rachel a venit in Oltenia pentru prima data în 2012 pe termen scurt,  cu organizația World Race. Și ea, imediat  s-a atașata cu oamenii de aici care au nevoie de Isus ca Mântuitor în viată lor.

După ani de rugăciune, amândoi ne-am mutat în Oltenia pentru misiune (Rachel-septembrie 2014 și Cornel-august 2015). 

În primul an Rachel a învațat limba romana și s-a adaptat culturii românești. Mai tarziu, Domnul i-a călăuzit în mod specific spre comuna Dăneasa, localitate unde oamenii au mare nevoie de Dumnezeu.

Descrierea localității: Dăneasa are aproximativ 3800 locuitori din care doar 4 persoane sunt membri în biserica Speranța. Dăneasa este aproximativ la 7 km depărtare de Drăgănești-Olt și la aproximativ 130 km de  București.

Viziune: Plantarea unei biserici, care duce speranța lui Hristos începând din Dăneasa, satele din împrejur și până la marginea pământului.

Misiune: Să împlinim nevoile spirituale și materiale ale oamenilor din Dăneasa și satele din împrejur.

Descriere lucrare: Evanghelizare, ucenicizare, grup celula (de casa), lucrarea cu tinerii și adolescenții, vizite de case, slujiri sociale.

Motive de rugăciune:

  • Plantare unei biserici locale în Dăneasa
  • Mai multe relații cu tinerii și familiile acestora
  • Protecția spirituală pentru familia noastră
  • Oamenii să înțeleagă adevărata chemare a lui Isus spre mântuire

*Total Schimbat.ro sprijină şi îndeamnă cititorii la o mai multă unitate pentru a ne ruga pentru toţi misionarii din România care, zi de zi sunt prezenţi în satele si comunele din România pentru a îndeplini misiunea de creştin al lui Dumnezeu. Rugati-vă pentru ei!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button