Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

In Conferinte, Evenimente, Externe

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la tineri.

Cei 2000 de delegați își vor împărtășii cunoștințele și resursele în sprijinul campaniei „Liedentity” a episcopului, pe care a lansat-o în 2016. Potrivit cercetărilor realizate de YMCA (asociația tinerilor creștini), mai mult de o treime dintre persoanele cu vârste între 11 și 16 ani au declarat că sunt dispuse să facă „tot ce este necesar pentru a arăta bine”. Statisticile Societății Copilului demonstrează că o treime dintre fete sunt nemulțumite de aspectul lor.

Treweek a spus: „În societatea de azi multe fete și băieți își caută identitatea în mediile sociale și de publicitate, pierzându-și adesea respectul de sine în acest proces. Ei sunt bombardați cu mesaje despre ceea ce este „imaginea perfectă a corpului”, subminând pentru mulți adevărata lor identitate.

Știm că pentru acești tineri care au gânduri negative despre modul în care arată, acestea pot avea un impact asupra întregii lor vieți, provocând nefericire profundă și o sănătate mentală slăbită”.

Conferința va aduce împreună unii dintre cei mai mari lideri experți ai țării în imaginea corporală și media socială, cu tinerii și reprezentanții organizațiilor care lucrează cu ei. Printre vorbitorii cheie se numără Dr. Philippa Dietrichs, profesor asociat la Centru de Cercetare pentru Aspect de la Universitatea din vestul Angliei, care va vorbi despre cercetarea academică a subiectului în cauză, consecințe dar și cele mai eficiente strategii de îmbunătățire a imaginii corpului.

Liam Preston va vorbi despre campania Be Real a YMCA, si despre setul de instrumente pentru Încrederea față de Corp necesar școlilor. Jim Davis de la Societatea Copiilor va vorbi pe baza raportului cercetărilor a Bunei Copilării. Episcopul Treweek a spus: „Sperăm că putea crea o rețea de oameni și organizații, care lucrează împreună și au o voce pentru această problemă importantă. De când am început campania Liedentity, am avut privilegiul de a mă întâlnii cu un mare număr de tinerii, și uneori ceea ce am auzit este atât de trist. Mulți dintre ei urăsc modul în care arată, având probleme cu stima de sine. Cu cât conștientizăm mai mult despre această problemă și ne conectăm cu cei care fac la fel, cu atât mai puternic va fi mesajul și suportul nostru.”

Sursa: www.christiantoday.com

epiesa.ro

You may also read!

Pakistan: Părinții îndoliați acceptă compensația dar suspectul este eliberat

Familia unui băiat creștin care a fost bătut până la moarte în a doua zi de liceu, a acceptat

Read More...

25 de ani de istorie pentru ghidul „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană”

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la prima apariţie a ghidului de rugăciune, acesta fiind gândit ca

Read More...

Germania – Ofițer de educație: Credința creștină face copiii încrezători în sine

Când copiii cresc cu povești biblice precum "David și Goliat", în care cei mai slabi au șansa, chiar și

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro