Puterea de a ne da singuri răspunsuri

In Articole, Meditatii

Privind la situația actuală (toamna 2017) atât la nivel mondial cât şi în ţara noastră, văd cum neliniştea şi nesiguranţa oamenilor este pusă sub un mare semn de întrebare.

Raportat la Cuvântul lui Dumnezeu, ceea ce se petrece la niel mondial (fie că este vorba de uragane, cutremure, războaie şi multe alte lucruri care înspăimântă lumea) este unul dintre multele semnale, pentru aceia care încă aşteaptă venirea Domnului.

Omenirea nu vede, nu aude şi nu ia seama la prevestirile care aunţă căci zilele vor fi mult mai grele decât ceea ce vedem poate noi în fiecare zi.

Poporul român, un popor declarat creştin pe hârtiile oficiale, dar totuşi păgân, ne-am obişnuit să trăim de azi pe mâine, neavând puterea lăuntrică de a ne da singuri răspunsuri la întrebările precum „Unde va merge poate mâine sufletul meu?” sau „Ce se va întâmpla cu mine când nu voi mai fi pe pământ?”. Cele mai multe răspunsuri la astfel de întrebări vor fi „Dumnezeu ştie!”. Ce este drept şi adevărat, da, Dumnezeu ştie încotro ne îndreptăm, dar totuşi Dumnezeu a dat fiecăruia dintre pământeni aceea libertate de a alege până la urmă unde va vrea să meargă. Oamenii pesimişti vor spune că acolo unde au plecat străbunii vor merge şi ei. Spiritul acesta „de turmă” ne va distruge pe mulţi dintre noi dacă nu ştim să ne folosim bine de această libertate de a alege între viaţă şi moarte.

Privim la imaginile crunte care parcă nu sunt o realitate şi stăm indiferenţi faţă de sufletul nostru şi mergem înainte privind fără putere la aceia care se duc dintre noi. Dar… ce facem pentru aceasta?

Spaima şi neliniştea de multe ori doreşte să se strecoare în vieţile multora pentru a cuceri orice urmă de speranţă pentru suflet, dar, acela care poate să aducă izbăvirea vine în ajutorul oricărei fiinţe umane care va cere ajutorul Lui Dumnezeu pentru a avea pacea şi liniştea lăuntrică.

Cât de sincere sunt răspunsurile noastre în momente de cumpănă?

You may also read!

Agenda ABC 2018

Avem bucuria de a vă anunța că este disponibilă Agenda ABC 2018! Tema acestui an este „comUNITATE”, iar citatele și

Read More...

Liderii creștini l-au avertizat pe Trump cu privire la recunoașterea Ierusalimului ca și capitală a Israelului

Conducătorii creștini din interiorul și din exteriorul Ierusalimului au fost printre cei care l-au avertizat pe președintele Donald Trump

Read More...

Ajuta cu alimente de Sarbatori 60 de batrani ai strazii

Intreaga activitate se defasoara cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor, atat in bani dar mai ales cu alimente. Nu este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro