Puterea de a ne da singuri răspunsuri

In Articole, Meditatii

Privind la situația actuală (toamna 2017) atât la nivel mondial cât şi în ţara noastră, văd cum neliniştea şi nesiguranţa oamenilor este pusă sub un mare semn de întrebare.

Raportat la Cuvântul lui Dumnezeu, ceea ce se petrece la niel mondial (fie că este vorba de uragane, cutremure, războaie şi multe alte lucruri care înspăimântă lumea) este unul dintre multele semnale, pentru aceia care încă aşteaptă venirea Domnului.

Omenirea nu vede, nu aude şi nu ia seama la prevestirile care aunţă căci zilele vor fi mult mai grele decât ceea ce vedem poate noi în fiecare zi.

Poporul român, un popor declarat creştin pe hârtiile oficiale, dar totuşi păgân, ne-am obişnuit să trăim de azi pe mâine, neavând puterea lăuntrică de a ne da singuri răspunsuri la întrebările precum „Unde va merge poate mâine sufletul meu?” sau „Ce se va întâmpla cu mine când nu voi mai fi pe pământ?”. Cele mai multe răspunsuri la astfel de întrebări vor fi „Dumnezeu ştie!”. Ce este drept şi adevărat, da, Dumnezeu ştie încotro ne îndreptăm, dar totuşi Dumnezeu a dat fiecăruia dintre pământeni aceea libertate de a alege până la urmă unde va vrea să meargă. Oamenii pesimişti vor spune că acolo unde au plecat străbunii vor merge şi ei. Spiritul acesta „de turmă” ne va distruge pe mulţi dintre noi dacă nu ştim să ne folosim bine de această libertate de a alege între viaţă şi moarte.

Privim la imaginile crunte care parcă nu sunt o realitate şi stăm indiferenţi faţă de sufletul nostru şi mergem înainte privind fără putere la aceia care se duc dintre noi. Dar… ce facem pentru aceasta?

Spaima şi neliniştea de multe ori doreşte să se strecoare în vieţile multora pentru a cuceri orice urmă de speranţă pentru suflet, dar, acela care poate să aducă izbăvirea vine în ajutorul oricărei fiinţe umane care va cere ajutorul Lui Dumnezeu pentru a avea pacea şi liniştea lăuntrică.

Cât de sincere sunt răspunsurile noastre în momente de cumpănă?

elefant.ro

You may also read!

Spre marginile pământului – familia Dubei

…„Lăudați pe Domnul, toate Neamurile; slăviți-L, toate noroadele.”  Romani 15:11 Începutul anului a fost dedicat pentru a reflecta la trecut

Read More...

Guvernul Algeriei criticat pentru amenzile grele din cauza transportului Bibliilor

Guvernul Algeriei a fost din nou criticat pentru presupusa discriminare împotriva minorității creștine, de această dată datorită acordării unor

Read More...

Familia Cuceuan: Jurnal de misiune, martie 2018

Evanghelia vestită Surzilor - Familia Cuceuan Romani 15: 20-21 ”Și am căutat să vestesc Evanghelia acolo unde Hristos nu fusese vestit,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro