O nouă trezire în Carolina de Nord. Dumnezeu a umplut un oraș de prezența Lui

In Externe, Stiri

_32909Păstorul Randy Hobbs păstorește biserica baptistă New Hope din Burlington de 37 de ani, dar nu a mai văzut nimic ca trezirea aceasta care a început de ziua mamei a acestui an și a continuat pănă în 29 Iulie, a raportat Christian Telegrapf potrivit ASSIST New Service.

Biserica l-a invitat pe evanghelistul C.T Townsend, 34 de ani, în vizită pentru o săptămână. „Am avut așa o mișcare măreață în puterea de descoperire a lui Dumnezeu în seara de vineri”, iar păstorul Hobbs povestește „am simțit prezența și puterea brută a lui Dumnezeu și oameni care se apropiau de El. Este ceea ce a facut Dumnezeu cu serviciul de închinare.”
_32911 „Am avut așa o întâlnire minunată ca am decis să continuăm și săptămâna următoare”, a mai adăugat.

Duminică, 15 mai, unul dintre „cei mai duri oameni din țară” a avut o convertire dramatică. „Ne-am rugat pentru el de mulți ani și mai venea la biserică dar nu am reușit niciodată să îl mișcăm”, a spus pastorul Hobbs. Dar Domnul a înmuiat inima omului în aceea duminică, iar când a venit în față „întreaga biserică a erupt în rugăciuni și strigăte în timp ce se simțea puterea lui Dumnezeu”. Când Duhul Sfânt a coborît cerul s-a dezlănțuit.

„A doua săptămână Dumnezeu a început să salveze oameni în stânga și dreapta, ajungând la 100 de persoane mântuite în a doua săptămână.”

_32912Serviciile de seară ale bisericii au început să crească la 700 de persoane şi apoi la 1000. „Oamenii stăteau alineaţi de-a lungul pereților. A trebuit să aducem scaune să le punem în sălile anexe”, a mai spus el.

După 4 săptămâni întâlnirile s-au mutat într-un cort care putea găzdui peste 3500 de oameni.

_32910„Ne-am întâlnit de luni până vineri în fiecare săptămână și am avut liber în weekenduri pentru ca oamenii să poată fi la bisericile lor locale” a spus pastorul Hobbs. „Nu am mai văzut nimic asemănător în întreaga mea viață. Puterea aceea de atragere și puterea brută a lui Dumnezeu au fost acolo în fiecare seară.”

Tradus şi adaptat de Alexandra Grunzac

elefant.ro

You may also read!

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

5 mituri despre relații existente în cultura noastră

Trebuie doar să te uiți la câteva episoade dintr-un serial popular ca să îți dai seama că ceea ce

Read More...

Germania: 97 de atacuri anti-creștine anul trecut, cel mai mult împotriva refugiaților

Poliția federală germană a înregistrat aproape 100 de atacuri împotriva creștinilor sau a instituțiilor creștine din Germania în 2017,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro