O nouă trezire în Carolina de Nord. Dumnezeu a umplut un oraș de prezența Lui

In Externe, Stiri

_32909Păstorul Randy Hobbs păstorește biserica baptistă New Hope din Burlington de 37 de ani, dar nu a mai văzut nimic ca trezirea aceasta care a început de ziua mamei a acestui an și a continuat pănă în 29 Iulie, a raportat Christian Telegrapf potrivit ASSIST New Service.

Biserica l-a invitat pe evanghelistul C.T Townsend, 34 de ani, în vizită pentru o săptămână. „Am avut așa o mișcare măreață în puterea de descoperire a lui Dumnezeu în seara de vineri”, iar păstorul Hobbs povestește „am simțit prezența și puterea brută a lui Dumnezeu și oameni care se apropiau de El. Este ceea ce a facut Dumnezeu cu serviciul de închinare.”
_32911 „Am avut așa o întâlnire minunată ca am decis să continuăm și săptămâna următoare”, a mai adăugat.

Duminică, 15 mai, unul dintre „cei mai duri oameni din țară” a avut o convertire dramatică. „Ne-am rugat pentru el de mulți ani și mai venea la biserică dar nu am reușit niciodată să îl mișcăm”, a spus pastorul Hobbs. Dar Domnul a înmuiat inima omului în aceea duminică, iar când a venit în față „întreaga biserică a erupt în rugăciuni și strigăte în timp ce se simțea puterea lui Dumnezeu”. Când Duhul Sfânt a coborît cerul s-a dezlănțuit.

„A doua săptămână Dumnezeu a început să salveze oameni în stânga și dreapta, ajungând la 100 de persoane mântuite în a doua săptămână.”

_32912Serviciile de seară ale bisericii au început să crească la 700 de persoane şi apoi la 1000. „Oamenii stăteau alineaţi de-a lungul pereților. A trebuit să aducem scaune să le punem în sălile anexe”, a mai spus el.

După 4 săptămâni întâlnirile s-au mutat într-un cort care putea găzdui peste 3500 de oameni.

_32910„Ne-am întâlnit de luni până vineri în fiecare săptămână și am avut liber în weekenduri pentru ca oamenii să poată fi la bisericile lor locale” a spus pastorul Hobbs. „Nu am mai văzut nimic asemănător în întreaga mea viață. Puterea aceea de atragere și puterea brută a lui Dumnezeu au fost acolo în fiecare seară.”

Tradus şi adaptat de Alexandra Grunzac

You may also read!

Moartea întotdeauna este biruită de viaţă

În Hanovra, un oraş din Germania, un om bogat şi cu mare influenţă, care n-a crezut în Dumnezeu şi

Read More...

Sufăr de o malformație de Atrezie Ano-Rectală. Te rog, salvează-mă!

Kaplan s-a nascut cu o malformatie de Atrezie Ano-Rectala, Fistula Recto-Uretrala. Prima operatie a fost facuta la doar 3

Read More...

Unde e locul nostru…? – familia Dumitriu

Dragi prieteni, Din luna mai, când am scris ultima scrisoare, s-au întâmplat și bune și rele, dar știm că „…toate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro