Pericolul entuziasmului de trei zile!

In Biserica

Bodnariu FamilyCând am primit vestea că s-au întors acasă, în familie, copiii familiei Bodnariu, am început să înlacrimez, m-am entuziasmat, m-am bucurat, parcă era vorba de familia mea. Am trăit momentul reunirii familiei cu o mare încărcătură emoțională. Tot ce putem spune este: slăvit să fie Domnul că El a biruit! Au fost mulți implicați, zeci de mii de oameni, lideri religioși și politici s-au înrolat trup și suflet în rezolvarea cazului. Au ieșit în stradă, de la copii mici până la cei mai învârstă. Toți am simțit cu familia greu încercată! Deznodământul? Copiii familiei sunt acasă!
Doresc acum să privim mai departe. A fost un caz, dar fenomenul Barnevernet nu s-a dizolvat! Sunt mii de familii care încă sunt traumatizate! Pericolul este să uităm de ei și să ne vedem de treburile noastre de zi cu zi. Frați creștini, stimați politicieni, dragilor din bisericile neoprotestante și nu numai, gândiți-vă că lupta trebuie continuată și pentru celelalte familii. Nu este gata războiul! Lupta abia a început! Am câștigat o bătălie, dar nu vă puneți armele în cui! Luptăm pentru niște valori fundamentale ale familiei. Dacă am acumulat acum experiența mitingurilor, haideți să nu obosim! Trebuie să luptăm pentru familiile anonime din țările în care instituțiile au un comportament agresiv și inuman. Să nu vă piară entuziasmul! Stimați lideri religioși, pastori, preoți, episcopi etc, mobilizați oamenii pentru a lupta în continuare pentru familiile care își plâng copiii departe de ei. Un exemplul dureros este familia Nan. Nu trebuie să uităm această familie! Trebuie să ieșim în stradă pentru micuții lor. Politicienii trebuie să fie la fel de vehemenți și pentru ei… Să nu ne piară cheful de luptă! Trebuie să luptăm ca odată pentru totdeauna, familia să rămână familie! Copiii să fie crescuți în condițiile normale ale familiei biologice și nu departe, în familii surogat, în familii anormale. Milităm pentru o analiză corectă și nu subiectivă. Le cerem să respecte drepturile religioase ale fiecărei familii și niciodată să nu treacă peste instituția sacră a familiei create de Dumnezeu!
Am doveit că împreună putem! Am arătat că în spatele nostru nu stau rușii, ci Dumnezeu! Am reprezentat cu demnitate cauza și am fost fermi pentru că am crezut în aceste valori! Sigur, dușmanul a fost făcut de rușine! Aceasta îi este soarta. De partea celor care iubesc adevărul este Dumnezeul adevărului.Așadar, nu dăm înapoi! Compatrioții noștri au nevoie de ajutor, indiferent de nuanța politică, religioasă, socială pe care o au. Nu ne lăsăm entuziasmați și să ne întoarcem la cotidian, trebuie să revenim în public, pe toate căile, în mod special în fața Creatorului nostru și să mijlocim pentru familiile rămase în bezna suferinței.
Dumnezeu să ne entuziasmeze în această luptă și să ne bucurăm de orice reușită, iar fiecare succes să ne motiveze și mai departe la luptă!
Împreună, uniți pentru o cauză nobilă, vom continua să luptăm!

Trimis de Sorin Cigher la Total Schimbat.ro

You may also read!

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

5 mituri despre relații existente în cultura noastră

Trebuie doar să te uiți la câteva episoade dintr-un serial popular ca să îți dai seama că ceea ce

Read More...

Germania: 97 de atacuri anti-creștine anul trecut, cel mai mult împotriva refugiaților

Poliția federală germană a înregistrat aproape 100 de atacuri împotriva creștinilor sau a instituțiilor creștine din Germania în 2017,

Read More...

One commentOn Pericolul entuziasmului de trei zile!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro