BisericaMisiune

Rugați-vă pentru un dialect standard pentru poporul Ale, Etiopia

1213lumi2Dragii mei,

Va salut cu drag înainte de a pleca în Gawwada pentru încă doua săptămâni probabil.

Va scriu aceste rânduri pentru a va cere sa ne fiți alături în rugăciune. Tocmai am aflat ca ar fi ceva speranțe ca o întâlnire organizată de guvernul local, va avea loc joia aceasta pentru a stabili dialectul standard pentru limba scrisa Ale. As vrea sa va cer rugăciune. Rugăciunea poate sa lucreze în inimile oamenilor într-un fel în care nimeni și nimic altceva nu poate. Vă mulțumesc!

Unii dintre voi ați auzit cum bătrâna japoneză (mașina de curând cumpărată) a refuzat să mai pornească.  După ce am fost nevoită să o transport până în Addis Ababa cu un camion, acolo problema s-a dovedit a fi la computerul electronic de bord. Nu am reușit să îl înlocuiesc cu unul nou, ar fi fost mult prea scump. Acum e un soi de improvizație acolo care îmi dă emoții de fiecare dată când pornesc mașina. Mi-ar prinde bine cu siguranță să știu că vă veți ruga pentru mine. Mereu am știut că depind de Domnul pentru fiecare respirație și pentru fiecare pas, acum fiecare pas s-a transformat în de fiecare dată când pornesc mașina.

O veste bună este că frații și surorile de aici vor să construiască un nou birou, pentru a-mi lăsa mie actuala casă  drept locuință. Au început să construiască însă, sunt dintre cei care nu sunt neapărat entuziasmați de această idee. Rugați-vă pentru noi!

Vă salut cu tot dragul și dorul românesc,
a voastră Lumi

Luminiţa este trimisă de Biserica Creștină după Evanghelie Filocalia din Iași și este misionar Wycliffe România în Etiopia din 2009.
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button