Rugați-vă pentru un dialect standard pentru poporul Ale, Etiopia

In Biserica, Misiune

1213lumi2Dragii mei,

Va salut cu drag înainte de a pleca în Gawwada pentru încă doua săptămâni probabil.

Va scriu aceste rânduri pentru a va cere sa ne fiți alături în rugăciune. Tocmai am aflat ca ar fi ceva speranțe ca o întâlnire organizată de guvernul local, va avea loc joia aceasta pentru a stabili dialectul standard pentru limba scrisa Ale. As vrea sa va cer rugăciune. Rugăciunea poate sa lucreze în inimile oamenilor într-un fel în care nimeni și nimic altceva nu poate. Vă mulțumesc!

Unii dintre voi ați auzit cum bătrâna japoneză (mașina de curând cumpărată) a refuzat să mai pornească.  După ce am fost nevoită să o transport până în Addis Ababa cu un camion, acolo problema s-a dovedit a fi la computerul electronic de bord. Nu am reușit să îl înlocuiesc cu unul nou, ar fi fost mult prea scump. Acum e un soi de improvizație acolo care îmi dă emoții de fiecare dată când pornesc mașina. Mi-ar prinde bine cu siguranță să știu că vă veți ruga pentru mine. Mereu am știut că depind de Domnul pentru fiecare respirație și pentru fiecare pas, acum fiecare pas s-a transformat în de fiecare dată când pornesc mașina.

O veste bună este că frații și surorile de aici vor să construiască un nou birou, pentru a-mi lăsa mie actuala casă  drept locuință. Au început să construiască însă, sunt dintre cei care nu sunt neapărat entuziasmați de această idee. Rugați-vă pentru noi!

Vă salut cu tot dragul și dorul românesc,
a voastră Lumi

Luminiţa este trimisă de Biserica Creștină după Evanghelie Filocalia din Iași și este misionar Wycliffe România în Etiopia din 2009.

You may also read!

Cine este Dumnezeul tău?

Trupurile noastre au nevoie de odihnă zilnică. Am fost creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și la fel,

Read More...

„Sufăr de o formă rară de cancer osos”, povestea lui Stoica Alexandru

Nume si prenume: Stoica Alexandru Varsta: 4 Localitatea: Lupeni Diagnostic: Sarcom Ewing sacrat stadiul 4 Suma necesara: 7000 Euro

Read More...

„Descoperă-ţi chemarea ta ca şi lider în domeniul profeional” (30 iunie – 02 iulie, Cluj, România)

Ești un tânăr profesionist cu vârsta între 22 și 35 de ani și lucrezi într-un mediu profesional? Atunci acest

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro