Mesajul de la cruce!

In Mesaj Biblic

“Răstigneşte-L, striga mulţimea în convoi / Iar de frica lumii, guvernatorul, l-a dat pe Isus în mâna lor.”

DSCF9148Aceasta e imaginea care ar trebui să fie în mintea creştinilor din secolul nostru. Paştele, sărbătoarea care are cea mai mare valoare pentru sufletul omului, momentul în care ne amintim că pentru oricare păcătos, Isus, fiul lui Dumnezeu a decis să moară pentru întreaga lume. Mai mult decât moartea Lui, sufletul nostru a primit iertarea de păcate prin învierea Domnului Isus dintre cei morţi.

Adevărata valoare a sărbătorilor pascale, care tocmai au trecut, nu se rezumă la masa bogată pe care românii noştri o au, nici la mielul care în mod simbolic este prezent în casele oamenilor, ci la jertfa care a fost prezentă pe crucea de la Golgotam jertfa lui Isus hristos pentru fiecare suflet în parte.

Cuprinşi de valul lumii, de ritualuri fastuoase şi tradiţii diverse, amintirea noastră despre sărbătorile pascale se rezumă la un simplu obicei care ne face să spunem “Hristos a Ȋnviat!” tuturor celor pe care îi întâlnim. Cu adevărat Isus hristos e viu, şi El şade la dreapta Tatălui ca mijlocitor pentru sufletele noastre, însă voinţa noastră de-al urma pe Isus Hristos este mai importantă ca orice altceva.

Cât de mult ne bucurăm căci cu adevărat, cineva din univers şî încă Fiul lui Dumnezeu, a venit de bunăvoie pe pământ pentru a ne răscumpăra sufletele noastre de la pieirea veşnică ?!

Bucuria sărbătorilor pascale ar trebui să fie în inimile noastre, transformată în dorinţa de a spune întregii lumi că pentru fiecare suflet în parte există salvare şi încă o salvare minunată, aceea de a fi împreună cu Isus Hristos în viaţa veşnică, viaţă pe care doar crezând în El şi-n jertfa Lui de pe cruce o putem primi pentru sufletele noastre.

Meditând adânc la aceste lucruri care îţi este bucuria ta după ce ştii căci pentru tine, există cineva care şi-a dat viaţa ca preţ de răscumpărare pentru păcatele tale?!

Ȋl accepţi şi-L mărturiseşti ca Domn, stăpân al vieţii tale în inima ta pe acest Mântuitor ???

epiesa.ro

You may also read!

La Auschwitz, mii de oameni se alătură Marșului celor vii pentru a-i onora pe cei morți

Oswiecim, Polonia, - Acum șaptezeci și trei de ani în urmă, Irving Roth, 88 de ani,  a fost eliberat

Read More...

Cornel şi Rachel Mich – buletin de misiune

Misionari în Dăneasa, Olt Familie : Mich Cornel si Rachel Suntem familia Mich și suntem misionari în Dăneasa. Ne-am căsătorit în 25

Read More...

Misiune pe termen lung în grupul etnic Patep – familia Dumitriu

Dragii noștri frați, La sfârșitul lui decembrie 2017 am luat hotărârea de a ne concentra eforturile pentru următorii 3 ani

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro