Mesajul de la cruce!

In Mesaj Biblic

“Răstigneşte-L, striga mulţimea în convoi / Iar de frica lumii, guvernatorul, l-a dat pe Isus în mâna lor.”

DSCF9148Aceasta e imaginea care ar trebui să fie în mintea creştinilor din secolul nostru. Paştele, sărbătoarea care are cea mai mare valoare pentru sufletul omului, momentul în care ne amintim că pentru oricare păcătos, Isus, fiul lui Dumnezeu a decis să moară pentru întreaga lume. Mai mult decât moartea Lui, sufletul nostru a primit iertarea de păcate prin învierea Domnului Isus dintre cei morţi.

Adevărata valoare a sărbătorilor pascale, care tocmai au trecut, nu se rezumă la masa bogată pe care românii noştri o au, nici la mielul care în mod simbolic este prezent în casele oamenilor, ci la jertfa care a fost prezentă pe crucea de la Golgotam jertfa lui Isus hristos pentru fiecare suflet în parte.

Cuprinşi de valul lumii, de ritualuri fastuoase şi tradiţii diverse, amintirea noastră despre sărbătorile pascale se rezumă la un simplu obicei care ne face să spunem “Hristos a Ȋnviat!” tuturor celor pe care îi întâlnim. Cu adevărat Isus hristos e viu, şi El şade la dreapta Tatălui ca mijlocitor pentru sufletele noastre, însă voinţa noastră de-al urma pe Isus Hristos este mai importantă ca orice altceva.

Cât de mult ne bucurăm căci cu adevărat, cineva din univers şî încă Fiul lui Dumnezeu, a venit de bunăvoie pe pământ pentru a ne răscumpăra sufletele noastre de la pieirea veşnică ?!

Bucuria sărbătorilor pascale ar trebui să fie în inimile noastre, transformată în dorinţa de a spune întregii lumi că pentru fiecare suflet în parte există salvare şi încă o salvare minunată, aceea de a fi împreună cu Isus Hristos în viaţa veşnică, viaţă pe care doar crezând în El şi-n jertfa Lui de pe cruce o putem primi pentru sufletele noastre.

Meditând adânc la aceste lucruri care îţi este bucuria ta după ce ştii căci pentru tine, există cineva care şi-a dat viaţa ca preţ de răscumpărare pentru păcatele tale?!

Ȋl accepţi şi-L mărturiseşti ca Domn, stăpân al vieţii tale în inima ta pe acest Mântuitor ???

You may also read!

Salutări din Etiopia – familia Pașcalău

ZILE DE SĂRBĂTOARE Nu de multe ori ne-am pus straie de sărbătoare de când suntem pe câmpul de misiune,

Read More...

Meditaţie – 07.01.2018

„Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:20)

Read More...

10 calităţi ale unui lider înţelept, de Bebe Ciausu

Dacă acţiunile tale îi inspiră pe alţii să viseze mai mult, să înveţe mai mult şi să facă mai

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro