Studiu pentru tineri şi familii tinere cu Emil Bartoş la Viena

In Externe, Stiri

afis_un_gram_de_prevenires_emil_bartos_20_22_01_2014_websiteBiserica Elim organizează trei zile de studiu biblic pentru zilele de 20, 21 și 22 ianuarie – adică, luni, marți și miercuri – de la orele 19:00. Îl vom avea invitat pe fratele Emil Bartoș, profesor de teologie în România, care va ține trei studii cu următoarele subiecte:

CINE SUNT și CE CRED? (Luni seara)

Un studiu din cartea Eclesiastul pentru începutul de an, care să ne ajute în a ne consolida credința și a ne face ordine în priorități. De ce ești confuz? De ce ai mereu îndoieli? Cum poți să ieși din depresie? Acest studiu te va ajuta să ieși din confuzie și îndoială pentru a ști cine ești, de unde vii și încotro mergi!

PE CE LUME TRĂIEȘTI? (Marți seara)

Despre INVAZIA TEHNOLOGICĂ ȘI GOLIREA SUFLETEASCĂ – un studiu care va analiza pericolele lumii virtuale asupra sufletului. Știi tu mamă și tată ce impact are ecranul televizorului sau al computerului asupra dezvoltării creierului copilului tău? Cât timp dai pentru suflet și cât timp dai internetului? Nu cumva te-ai pierdut în lumea virtuală? Vrei să știi cum să previi aceste pericole? Acest studiu îți va arăta că ai la dispoziție câteva discipline spirituale care să te ajute.

ȘI CE DACĂ? (Miercuri seara)

Un STUDIU ASUPRA RELATIVISMULUI MORAL ȘI ETIC. Tot mai mulți tineri trăiesc în imoralitate sexuală unii cu alții. Tot mai multe familii tinere divorțează. Sunt tot mai puține familii, tot mai multe concubinaje. Cineva caută să schimbe valorile sănătoase și stabile ale familiei și bisericii. Acest studiu va descoperi capcanele gândirii postmoderne și te va învăța cum să ai o gândire creștină sănătoasă.

Sunt invitați la aceste studii în special tinerii și familiile tinere. Studiile vor avea la final și un timp de întrebări și răspunsuri.

Mai multe detalii gasiti pe www.elim.at

You may also read!

Președintele Trump declară duminca ca zi națională de rugăciune pentru victimele uraganului Harvey

Președintele Trump a declarat ziua de duminică 3 septembrie o zi naționlă de rugăciune pentru victimele uraganului Harvey. „Americanii

Read More...

Moartea întotdeauna este biruită de viaţă

În Hanovra, un oraş din Germania, un om bogat şi cu mare influenţă, care n-a crezut în Dumnezeu şi

Read More...

Sufăr de o malformație de Atrezie Ano-Rectală. Te rog, salvează-mă!

Kaplan s-a nascut cu o malformatie de Atrezie Ano-Rectala, Fistula Recto-Uretrala. Prima operatie a fost facuta la doar 3

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro