Devotionale

Cuvântul este îndeajuns

Cuvântul este îndeajunsUn băieţaş stătea pe gânduri în faţa fotografiei tatălui său care era plecat într-o călătorie îndepărtată. El s-a întors către mama sa şi i-a zis visător:”Aş dori ca tata să păşească dintr-o dată din rama fotografiei în cameră!”

Băieţaşul acesta a exprimat dorul cel mai adânc al inimii omeneşti. Când noi întrezărim imaginea lui Dumnezeu în tabloul naturii, suntem recunoscători, dar nu satisfăcuţi. Noi dorim ca Tatăl nostru să păşească afară din rama tabloului impersonal şi să ne întâlnească ca o Persoană.

De ce nu sunt suficiente nişte principii, de ce am avea nevoie de un Dumnezeu personal?

Ei bine, să presupunem că te duci la un copil care plânge după mama lui iar tu îi spui:”Nu plânge copilaşule, că eu îţi dau principiul maternităţii!” Se vor usca lacrimile de pe obrajii lui şi se va lumina faţa copilaşului? Ni vorbă! El va da la o parte principiul tău şi va plânge după mama lui.

Noi toţi dorim, nu un principiu, nici tablou, ci o Persoană! Şi o avem; e Isus Cristos. Doar că noi tindem să cerem condiţii pentru a crede că există! Vrem să atingem, să pipăim, să vedem, să auzim. Ne vedem deseori căzuţi şi îi cerem ajutorul, şi da, credem că ne vom ridica însă totuşi am vrea parcă ca El să faca totul. Aşteptăm sa vedem lucruri glorioase ca să credem! Aşteptăm să vedem minuni, lucruri care izbesc privirea.

Însă, oare nu suntem şi noi ca şi bogatul care a ajuns în iad, din povestirea cu Lazăr? Răspunsul către bogat vine clar şi sigur: „Dacă nu ascultă pe Moise şi pe proroci, nu vor crede nici chiar dacă ar învia cineva din morţi!” Vedeţi? Aici este răspunsul- Cuvântul Său cel sfânt este îndeajuns!

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button