Editoriale

Domn al domnilor

19201_502114479839466_1736998191_n
Dumnezeul nostru este încununat cu bunătate, milă și îndurare. El este un Dumnezeu perfect în lumea noastră imperfectă. E un Dumnezeu atât de bun că ne dă har după har și șansă după șansă, nu ne lasă dărâmaţi ci ne ridică spre slava Numelui Său. El nu dorește moartea păcătosului, ci întoarcerea lui. Avem un Dumnezeu minunat care ne ascunltă rugăciunile și care ne luminează calea în întuneric, un Dumnezeu ce nu ne lasă niciodată singuri ci ne vegheză îndeaproape. Dumnezeul tău știe că ești o făptură minunată care-I porţi chipul Lui în lume. Te iubește atât de mult că a sacrificat ce-a avut mai scump, pe Fiul Său, ca tu să fii liber, vindecat și restaurat ca întreg (trup, suflet și duh). Nu uita să-I mulţumești lui Dumnezeu că are un scop cu tine și că El este Dumnezeul Tău.
Tatăl nostru din ceruri este mare, El este Domn al domnilor și Împărat al împăraţilor. El stăpânește peste toţi, inclusiv peste cei care ne vor răul. Noi știm că nimic rău nu ni se poate întâmpla fără acordul și îngăduinţa lui Dumnezeu și că ce îngăduie El are un scop de a ne forma un caracter mai bun și a ne pregăti pentru cer. Ne îngăduie să suferim aici o vreme ca să nu uităm de El și de planul lui… ca să fim conștienţi că suntem doar călatori pe pământ și că ţara noastră e sus cu El.
Și îmi place mult ce spunea Pavel: suferinţele noastre nu pot fi comparate cu slava ce ne așteaptă. Sunt sigură că e așa. Știu că suferinţa și încărcerile prin care am trecut și poate trecem nu ne plac s că ne doare, dar Domnul să-și împlinească scopul cu ele și să ne modeleze după chipul Lui.
Vreau să fiţi încurajaţi azi și să priviţi la Dumnezeu ca la un prieten care vă dorește binele și ca vă iubește nespus. Vreau să aveţi încredere în El și să nu vă lăsaţi copleșiţi de frământări, de griji și de durere. Vreau să nu vă mai uitaţi la starea în care vă aflaţi și să deveniţi desnădăjduiţi, ci vreau să priviţi în sus la Dumnezeu și să vă amintiţi cât de bun este El și să lăsaţi supărarea ca să puteţi fi umpluţi de bucurie și speranţă. Fiţi binecuvântaţi cu pace!
P.S. În orice situaţie te-ai afla să știi că El este Stăpânul, deci ești pe mâini bune.

 

 

If you are in Satan’s hands, he is in God’s hands.

Show More

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button