Cazuri Umanitare

Fondul de caritate construiește un hotel pentru cei neprotejaţi social

_24369Fondul de caritate “Novosibirsk fără droguri”, care face parte din Asociația „Patria fără droguri” a construit în ultimele câteva luni un hotel pentru populaţia neprotejată social, -Christian Telegraph invictory.com cu referire la Centrul de presă a asociaţiei „Exodul”.

Potrivit liderului de proiect, Dmitry Yushchenko, totul este făcut de către voluntari și cu ajutorul de la  binefăcători. Compania „CFC „, care este unul dintre cei mai importanti producatori de ferestre PVC, uși și alte geamuri structurale, datorită produselor de înaltă calitate și stabilitate, a fost de acord să contribuie la construirea centrului de adaptare socială. Conducerea companiei a oferit sponsorizări semnificative – ferestre selectate pentru centru.

Fundația de caritate „Novosibirsk fără droguri”, reprezentată de președintele Dmitry Yushchenko și personalul fundației, și-au exprimat recunoștința profundă faţă de „CFC” pentru “participarea la proiect, care oferă oamenilor o sansa de a se revigora, și exprimă o poziție civică puternică, bunătate și o inima empatică.”

Administrarea fundaţiei de caritate „Novosibirsk fără droguri” invită pe toți să participe la acest proiect.

Sursa: http://www.christiantelegraph.com/issue21300.html

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button